Bez przesady szater, sama widziałam jak przeprowadzali losowanie, część osób zdawała się wyraźnie zaskoczona a jedna babka co niedaleko mnie siedziała chyba sie zawstydziła bo zrobiła się czerwona jak wylosowali jej dane - nie wydaje mi się żeby robili taką całą mistyfikację.
A to że nikt nie opisał mnie nie dziwi, jak jedna na 100 osób odwiedzających forum zdecyduje się zarejestrować i coś napisać to dobrze. Znam ze spotkań kilku łuszczyków i żaden z nich nie pisze na forum...
wszędzie się znajdą jacyś oszuści ale na szczęście to tylko margines, nie można tego typu zachowań uogólniać na uczciwych ludzi, bo jeśli nie będziemy wierzyć w ludzi to co nam wtedy pozostanie...
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Sob Sie 10, 2013 1:44 pm
zapewne masz racje ale bardzo wielu ludków od nas(z różnych for łuszczycowych )było na spotkaniu i powiem opinie sa takie sobie,żadnej rewelacji,po prostu jak na każdej prezentacji zachwalał pan swoje produkty
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
zapewne masz racje ale bardzo wielu ludków od nas(z różnych for łuszczycowych )było na spotkaniu i powiem opinie sa takie sobie,żadnej rewelacji,po prostu jak na każdej prezentacji zachwalał pan swoje produkty
Ja osobiście nie odniosłam takiego wrażenia wręcz przeciwnie, Dr praktycznie nie wspominał o tych jego preparatach (chyba że mi umknęło), a mówił głownie o przeprowadzonych badaniach, mi się to wydawało całkiem ciekawe i z tego co rozmawiałam z innymi to też sobie chwalili, ale wiadomo każdy mógł odnieść inne wrażenie w zależności od posiadanej wiedzy itd.
No i wydaje mi się że wszystko przebiegło uczciwie jeśli chodzi o to całe losowanie.
Oglądałem film z konferencji prasowej dr Tiranta. Najlepsze było jak opowiadał, że 30 lat temu w jednym szpitalu w Melbourne mówił lekarzom, że na łuszczycę wpływa stres, hormony czy dieta i, że jak to słyszeli wtedy dermatolodzy to chcieli go powiesić. Dziś już nikt w to nie wątpi.
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Sro Paź 23, 2013 3:53 pm
no popatrz a moi lekarze juz 48lat temu wiedzieli że dieta ma wpływ i ze moje wysypy są związane ze stresem zreszta i ojcowie Bonifratrzy ,którzy podjeli sie mojego leczenia tez zaczeli od zmiany diety i zastosowania zół zmniejszających pobudzenie nerwowe...... widac nie mamy co sie wstydzic naszych lekarzy czy naszych polskich osiągnięc medycznych,okazuje sie ze w wielu dziedzinach medycyny jestesmy najlepsi....
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum