Łuszczyca Łuszczyca - leczenie - forum Łuszczyca
Leczenie, profilaktyka, wymiana doświadczeń

Artykuły o leczeniu łuszczycy, Artykuły o Łuszczycy, Leczenie ŁuszczycyArtykuły  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
Spotkanie z dr Michaelem Tirantem, darmowy wstęp.
Autor Wiadomość
mandragora 

Wysłany: Wto Sie 06, 2013 11:58 am   

Bez przesady szater, sama widziałam jak przeprowadzali losowanie, część osób zdawała się wyraźnie zaskoczona a jedna babka co niedaleko mnie siedziała chyba sie zawstydziła bo zrobiła się czerwona jak wylosowali jej dane - nie wydaje mi się żeby robili taką całą mistyfikację.
A to że nikt nie opisał mnie nie dziwi, jak jedna na 100 osób odwiedzających forum zdecyduje się zarejestrować i coś napisać to dobrze. Znam ze spotkań kilku łuszczyków i żaden z nich nie pisze na forum...

szater 

Wysłany: Sro Sie 07, 2013 3:07 pm   

no cóz mam inne doswiadczenia,moze z troszke inną firma ale działająca podobnie :razz:

kaska 

Wysłany: Pią Sie 09, 2013 4:20 pm   

wszędzie się znajdą jacyś oszuści ale na szczęście to tylko margines, nie można tego typu zachowań uogólniać na uczciwych ludzi, bo jeśli nie będziemy wierzyć w ludzi to co nam wtedy pozostanie...

szater 

Wysłany: Sob Sie 10, 2013 1:44 pm   

zapewne masz racje ale bardzo wielu ludków od nas(z różnych for łuszczycowych )było na spotkaniu i powiem opinie sa takie sobie,żadnej rewelacji,po prostu jak na każdej prezentacji zachwalał pan swoje produkty

mandragora 

Wysłany: Pon Sie 19, 2013 1:30 pm   

szater napisał/a:
zapewne masz racje ale bardzo wielu ludków od nas(z różnych for łuszczycowych )było na spotkaniu i powiem opinie sa takie sobie,żadnej rewelacji,po prostu jak na każdej prezentacji zachwalał pan swoje produkty

Ja osobiście nie odniosłam takiego wrażenia wręcz przeciwnie, Dr praktycznie nie wspominał o tych jego preparatach (chyba że mi umknęło), a mówił głownie o przeprowadzonych badaniach, mi się to wydawało całkiem ciekawe i z tego co rozmawiałam z innymi to też sobie chwalili, ale wiadomo każdy mógł odnieść inne wrażenie w zależności od posiadanej wiedzy itd.

No i wydaje mi się że wszystko przebiegło uczciwie jeśli chodzi o to całe losowanie.

PSM Pharma

Wysłany: Sro Paź 23, 2013 12:38 pm   

Oglądałem film z konferencji prasowej dr Tiranta. Najlepsze było jak opowiadał, że 30 lat temu w jednym szpitalu w Melbourne mówił lekarzom, że na łuszczycę wpływa stres, hormony czy dieta i, że jak to słyszeli wtedy dermatolodzy to chcieli go powiesić. Dziś już nikt w to nie wątpi.

szater 

Wysłany: Sro Paź 23, 2013 3:53 pm   

no popatrz a moi lekarze juz 48lat temu wiedzieli że dieta ma wpływ i ze moje wysypy są związane ze stresem :razz: zreszta i ojcowie Bonifratrzy ,którzy podjeli sie mojego leczenia tez zaczeli od zmiany diety i zastosowania zół zmniejszających pobudzenie nerwowe...... widac nie mamy co sie wstydzic naszych lekarzy czy naszych polskich osiągnięc medycznych,okazuje sie ze w wielu dziedzinach medycyny jestesmy najlepsi....

Odpowiedz do tematu