...fajnie chłopaki graja ale cisnienie mi podniesli ....
gosc [Usunięty]
Wysłany: Pon Wrz 27, 2010 2:20 pm
Co tam ciśnienie... w końcówce 5-ego.... to cały mój zapas magnezu.. co go tak dzielnie łykałam w ubiegłych tygodniach...poszedł w pi...du
Pawełku... pykają.... powiadasz...
gosc [Usunięty]
Wysłany: Pon Wrz 27, 2010 11:03 pm
Wyjść w sensie wyjścia z grupy...to my wyszliśmy..ale po kiego.... jak wszystko gra i buczy...robić te zmiany .To nie pierwszy raz... tej myśli trenerskiej... nie kumam...cienias jestem
Wiek: 67 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Pią Paź 01, 2010 10:03 pm
Fortuna kołem sie toczy,raz sie wygrywa raz przegrywa...i niestety ktos musi przegrac aby inny wygrał.
Podziękujcie im za widowisko...byc moze tylko tyle mogli zrobic.
"DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE
WIERNI PO PORAZCE"......TO PRAWDZIWI FANI
gosc [Usunięty]
Wysłany: Pią Paź 01, 2010 11:33 pm
Pewnie masz rację... widocznie nie jestem prawdziwym fanem...
Tu dla mnie nie chodzi o to czy?....tylko jak?
Dzisiejszy sport jest dla profesjonalistów....a siatkówka męska... jak sama nazwa wskazuje.... dla mężczyzn....którzy wkładając koszulkę z orłem na piersi...gryzą parkiet...a nie płaczą....rozbili nas zagrywką ...no do piersi tylko takiego przytulić i po główce pogłaskać...biedaczek
Wiek: 67 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Sob Paź 02, 2010 9:13 am
Faktycznie...nie znam sie aż tak dobrze na siatkowce...jestem fanem żużla....i u nas tacy "desperaci" to....gryzą ziemie ...a nie parkiet.....nie wiem co lepsze
gosc [Usunięty]
Wysłany: Sob Lis 06, 2010 12:31 pm
Jak dobrze wstać skoro świt..... adrenalinka w górę.....magnez w pi.. du
Robuś zerkałeś?
gosc [Usunięty]
Wysłany: Nie Lis 07, 2010 12:06 am
Kopaną też lubie ale te miernoty ostatnimi czasy, za wiele mnie nerw kosztowały .Ale Lech fakt.. to są Pany....szacun duży
Siata właściwie to się dopiero zaczyna....tu jednak jest moje serducho
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum