Łuszczyca Łuszczyca - leczenie - forum Łuszczyca
Leczenie, profilaktyka, wymiana doświadczeń

Artykuły o leczeniu łuszczycy, Artykuły o Łuszczycy, Leczenie ŁuszczycyArtykuły  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
Krost(k)owica dłoni i stóp
Autor Wiadomość
pruba

Wysłany: Nie Wrz 11, 2011 9:56 pm   

twoja choroba to brak ruwnowagi w calym organizmie 1kapiel ziolo ostrozen garsc ziola do garka gotowac chwile wlac do wanny kapac sie 20 minut 2 napewno pomoze skad to sie bieze kturys zmerydianow ma zator idalej nie przepuszcza energi trzeba to odblokowac robi to sie przez odpowiednie cwiczenie ktore to uzdatnia mozesz zastosowac sok z cytryny smarujac skore moj tel 58 5528426 andrzej za porady nie biore pieniedzy

alcor997 

Wysłany: Pon Wrz 12, 2011 7:29 am   

Puma, nie denerwuj się, nie warto. Za dużo zjechałam Polski, by w takie bzdury uwierzyć. A bywałam i u znachorów z polecenia. Teraz czaję się na metodę hirudoterapii czyli pijawki lecznicze. A co mi zależy? Rewelacyjne efekty odnoszą w leczeniu i rónież przystawia się pijawki łuszczykom.

edit: byka poprawiłam, dzięki Szater :wink:
Ostatnio zmieniony przez alcor997 Pon Wrz 12, 2011 10:21 am, w całości zmieniany 1 raz  

szater 

Wysłany: Pon Wrz 12, 2011 8:51 am   

Widac taka teraz moda nadeszła reklamowania swoich usług "leczniczych" przez telefony komórkowe :hmm:

O hidutoterapii:
http://luszczyca.org.pl/p...2806&hl=pijawki
i najnowszy temat :
http://luszczyca.org.pl/p...=0&#entry157182

alcor997 

Wysłany: Pon Wrz 12, 2011 10:19 am   

Mama przyjaciółki ukończyła kurs przystawiania pijawek. Widziałam efekty leczenia bezpłodności i chorób po wylewie.
Koleżanka jest w ciąży (to ona miała problem z zajściem w ciążę). Właśnie jej mama przystawia pijawki i przygotowujemy się do walki z moją ł.
Dam znać jak już będę po.

http://www.nto.pl/apps/pb...ORTAZ/648049072
A tu prekursor w Polsce.

gosc
[Usunięty]

Wysłany: Pon Wrz 12, 2011 9:53 pm   

A mnie te pijawki nie grożą, funkcjonuję na rozrzedzonej krwi :> Nie lubię chadztwa :roll:

ewelka2109 
ewelka

Wysłany: Sro Lis 09, 2011 12:25 pm   

witam bardzo serdecznie ja tez mam krostkowice stop i dloni ale wyleczylam sie z niej 7 lat temu i pojawila sie znowu najpierw leczono mnie masciiami sterydowymi ale pozniej po tym jak moj stan sie pogorszyl mialam juz zywe rany przestalam sie smarowac i zaczelam terapie naswietlan i pomoglo na 7 lat mialam spokoj teraz znowu i wierze w zaleczenie na dluzszy okres ale tylko dzieki naswietlanlom przedtem byly to lampy psorilux a teraz tlc Tylko ze teraz mam krostkowice nie tylko na dloniach i stopach ale takze na innych obszarach mojego ciala plecy uda lydki i cale rece po ramiona

Odpowiedz do tematu