twoja choroba to brak ruwnowagi w calym organizmie 1kapiel ziolo ostrozen garsc ziola do garka gotowac chwile wlac do wanny kapac sie 20 minut 2 napewno pomoze skad to sie bieze kturys zmerydianow ma zator idalej nie przepuszcza energi trzeba to odblokowac robi to sie przez odpowiednie cwiczenie ktore to uzdatnia mozesz zastosowac sok z cytryny smarujac skore moj tel 58 5528426 andrzej za porady nie biore pieniedzy
Puma, nie denerwuj się, nie warto. Za dużo zjechałam Polski, by w takie bzdury uwierzyć. A bywałam i u znachorów z polecenia. Teraz czaję się na metodę hirudoterapii czyli pijawki lecznicze. A co mi zależy? Rewelacyjne efekty odnoszą w leczeniu i rónież przystawia się pijawki łuszczykom.
edit: byka poprawiłam, dzięki Szater
Ostatnio zmieniony przez alcor997 Pon Wrz 12, 2011 10:21 am, w całości zmieniany 1 raz
Mama przyjaciółki ukończyła kurs przystawiania pijawek. Widziałam efekty leczenia bezpłodności i chorób po wylewie.
Koleżanka jest w ciąży (to ona miała problem z zajściem w ciążę). Właśnie jej mama przystawia pijawki i przygotowujemy się do walki z moją ł.
Dam znać jak już będę po.
witam bardzo serdecznie ja tez mam krostkowice stop i dloni ale wyleczylam sie z niej 7 lat temu i pojawila sie znowu najpierw leczono mnie masciiami sterydowymi ale pozniej po tym jak moj stan sie pogorszyl mialam juz zywe rany przestalam sie smarowac i zaczelam terapie naswietlan i pomoglo na 7 lat mialam spokoj teraz znowu i wierze w zaleczenie na dluzszy okres ale tylko dzieki naswietlanlom przedtem byly to lampy psorilux a teraz tlc Tylko ze teraz mam krostkowice nie tylko na dloniach i stopach ale takze na innych obszarach mojego ciala plecy uda lydki i cale rece po ramiona
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum