Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Czw Cze 18, 2009 7:13 pm
stary luszczyk napisał/a:
szater..normalnie chyba cie ucaluje..teraz juz ty pisz o stosowaniu cygnoliny..bo ja napisalem sie tyle z e juz mdlo mi sie robi od tlumaczenia..a wcia z wiekszosc uwaza ze cygnolina im silniejsza tym lepsza..i chetnie trzymaliby ja z 4 godz..i cholerka..lekarzy -durni tez przybywa
Całuj całuj miłosci nie żałuj Wracając do tematu.Może ktoś zrozumie że warto posłuchać starszych i jeżeli już nie mądrzejszych to mających doświadczenie.Cywilizacja niesie ze sobą konsekwencje,niekoniecznie prawidlowe.Już to przerabialiśmy pamiętasz?:Wyżej,Szybciej,Dalej Wtedy chodziło o sport,teraz predkośc i siła zaczyna dominować w medycynie.Zobacz przeziębienie,katar i ludzie zamiast do łózka gnają do lekarza i biorą antybiotyki.Lekarze chętnie je wypisują bo maja profity.Po co tłumaczyć pacjentowi zasady działania cygnoliny,chce 3 wypisać 3 i na dyżur do prywatnego gabinetu.Szkoda czasu!Kurcze wściekłam się!Sorrki.Ściskam Cię stary łuszczyku(mógłbyś zmienić nick np.APOLLO może być 13)
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
...Zobacz przeziębienie,katar i ludzie zamiast do łózka gnają do lekarza i biorą antybiotyki.Lekarze chętnie je wypisują bo maja profity...
No część tak robi (pewnie spora). Ale część unika lekarzy. Dla mnie lekarz jest pomocą ostatniej instancji Sam się leczę we wszystkim, no chyba, że naprawdę nie kontaktuję i nie mam pojęcia co mi jest to pójdę do lekarza (ostatnio to chyba byłem z 7 lat temu - nie liczę dermatologów, do których czasem chodziłem ,ale już nie chodzę no i nie liczę zębologa )
taa..apollo 13?..i zara z przypomni mi sie dozgonna przyjazn ze wschodem?..nie niee..to juz przerabialismy:D:D:D
..niech zostanie ten stary..przynajmniej prawdziwy:D:D
Wysłany: Pią Cze 19, 2009 4:13 pm
stary luszczyk napisał/a:
taa..apollo 13?..i zara z przypomni mi sie dozgonna przyjazn ze wschodem?..nie niee..to juz przerabialismy:D:D:D
..niech zostanie ten stary..przynajmniej prawdziwy:D:D
Co ma Apollo13 do przyjazni ze wschodem.(tam był Sojuz-piszę polskimi bo nie mam cyrylicy)Jak dla mnie mażesz być i Apollo Belwederski.Twój nick jest taki....straszny
Wysłany: Pią Cze 19, 2009 4:37 pm
Paweł napisał/a:
szater napisał/a:
...Zobacz przeziębienie,katar i ludzie zamiast do łózka gnają do lekarza i biorą antybiotyki.Lekarze chętnie je wypisują bo maja profity...
No część tak robi (pewnie spora). Ale część unika lekarzy. Dla mnie lekarz jest pomocą ostatniej instancji Sam się leczę we wszystkim, no chyba, że naprawdę nie kontaktuję i nie mam pojęcia co mi jest to pójdę do lekarza (ostatnio to chyba byłem z 7 lat temu - nie liczę dermatologów, do których czasem chodziłem ,ale już nie chodzę no i nie liczę zębologa )
Bo to jest Młodośc!Potem im głębiej w las tym więcej drzew!Swoją drogą jak teraz będziesz unikał chemii i leczył się (a najlepiej zapobiegał) metodami naszych dziadów w lepszej kondycjii dożyjesz 100lat.Ciesze sie że są tacy młodzi ludzie!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum