Łuszczyca Łuszczyca - leczenie - forum Łuszczyca
Leczenie, profilaktyka, wymiana doświadczeń

Artykuły o leczeniu łuszczycy, Artykuły o Łuszczycy, Leczenie ŁuszczycyArtykuły  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
jak udało mi sie dwa razy zaleczyć
Autor Wiadomość
magda2222 

Wysłany: Pon Maj 26, 2008 2:13 am   

Witam Blanka:))Ja jestem w nyc i kupilam ja bez recepty,nie wiem gdzie ty jetes i czy w Polsce jest ta masc,szczerze powiem ze pisalam pomaga i tak bylo ,ale teraz widze ze jakos tak jakby przestala ,tylko tak jak mowilam moj maz dlugo stosowal dermovate i moze dlatego masc przestala dzialac ,on stosowal wiele lat dermovate i dzien w dzien,mysle ze to powod bo na poczatku stosowania masci bylam w szoku ze tak pomaga ,jednak nadal ja stosuje i odstawil calkowicie steryd i nie widze powiekszenia sie choroby ,ale narazie od 3 tygodni jest tak samo,dla mnie jest ok bo myslalam ze odstawienie sterydu bedzie trudniejsze i jak zobaczymy ze ta masc naprawde nie pomoze mojemu mezowi sprobujemy cos innego:))))takze Blanka sama nie wiem co o tej masci myslec :(ale zawsze mozesz sprobowac:)))))

martysia156 
martysia156

Wysłany: Sro Lut 03, 2010 10:06 pm   

Słyszałam od koleżanki, ze picie oleju kukurydzianego pomogło jej.
Pila go dwa razy dziennie po łyżce stołowej przez 4 m-ce i wszystko jej zeszło:)
Ja również zakupiłam taki olej, ale jak narazie czekam na paczkę...Dzisiaj byłam u dermatologa i poleciła mi stronę www.bioarp.pl jest na niej lek KARTALIN (podobno super maść) Dzisiaj ja zamówiłam i czekam na dostawę..Gdy się przekonam na własnej skore to sie dowiem i na pewno podzielę się doświadczeniami...WARTO ZAWSZE PRÓBOWAĆ!!!:):)

stary luszczyk 
staryluszczyk

Wysłany: Sro Lut 03, 2010 11:57 pm   

jakos to tak dziwnie odebralem..i od razu pomyslalem z e jednak ta twoja drmatolog to ma na podoredziu gotowe adresy stronek..dobry lekarz...alb...

daro 

Wysłany: Czw Lut 04, 2010 6:33 am   

martysia156 napisał/a:
Pila go dwa razy dziennie po łyżce stołowej przez 4 m-ce i wszystko jej zeszło:)
Ja również zakupiłam taki olej, ale jak narazie czekam na paczkę...Dzisiaj byłam u dermatologa i poleciła mi stronę www.bioarp.pl jest na niej lek KARTALIN (podobno super maść) Dzisiaj ja zamówiłam i czekam na dostawę..Gdy się przekonam na własnej skore to sie dowiem i na pewno podzielę się doświadczeniami...WARTO ZAWSZE PRÓBOWAĆ!!!:):)

Martysia uważaj z ttymi polecanymi przez lekarzy, bo oni coś z tego mają, naprawdę sam się kiedyś przekonałem. Ale co do tego kremu itp., być może tobie posłuży, ja tylko piszę, że czasami lekarze zachwalając nowości mają w nich trochę swój udział

szater 

Wysłany: Czw Lut 04, 2010 9:29 am   

martysia156 napisał/a:

My także juz przerabialismy skutecznosc Kartalinu.Poszukaj na forum sa opinie.Wpisz w wyszukiwarke Kartalin-wuswietla sie posty.Osobiscie tez stosowałam Kartalin-w razie potrzeby pisz na PW.Krysia :mrgreen:

martysia156 
martysia156

Wysłany: Pią Lut 05, 2010 11:31 pm   

hmmm... dzieki za rade... Zobaczymy warto sprobowac. Jak cos to dam znac :) :)

gosc
[Usunięty]

Wysłany: Pon Lut 15, 2010 10:08 am   

Pumo-Feniksie jak miło czyta się takie posty.Dobrze,że wiesz że to u Ciebie dieta jest przyczyną,zazdroszczę. :wink: Tylko proszę nie przesadzaj z tymi obostrzeniami,anemię wyleczyć jest równie trudno jak łuszczycę.Dużo samozaparcia i uśmiechu życzę :grin:

Odpowiedz do tematu