Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Sob Paź 06, 2012 4:59 pm
uwielbiam krajobrazy spowite mgła i.....urocze,tajemnicze smentarze...pociaga mnie magia tych miejsc .Lubie sobie tak powedrowac,podumac nad upływajacym czasem
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
baca! to ja mam do sanatorium 9 km. Może zorganizujemy się kiedyś na jaki zjazd organizowany dla łuszczyków jak taki wypali, oby nie za daleko trzeba było jechac.
_________________ Nie daj się zepchnąc z właściwej drogi nawet przez idących w tym samym kierunku.
Pewnie, że jesteśmy! Ja leczę się na ul. Warzywnej w Rzeszowie. W mojej opinii to najlepsza poradnia dermatologiczna w miescie. Polecam Wam stokrotnie. Doktorki odstawiły u mnie maści sterydowe, zalecając raczej zzdrowe jedzenie, szampony. Jedna z nich podsunęła mi ulotkę o dermokosmetykach DrMichaels, zaczęłam korzystać i uważam, że warto. Preparaty są łagodne, fajnie natłuszczają skórę, świąd ustępuje, szybko goją się ranki. Dla mnie bomba.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum