Łuszczyca Łuszczyca - leczenie - forum Łuszczyca
Leczenie, profilaktyka, wymiana doświadczeń

Artykuły o leczeniu łuszczycy, Artykuły o Łuszczycy, Leczenie ŁuszczycyArtykuły  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
....I CIĘ NIE OPUSZCZĘ,AŻ DO ŚMIERCI...
Autor Wiadomość
Ewa-Jurek 

Wysłany: Wto Mar 08, 2011 10:25 pm   

tygryska napisał/a:
to dobrze ze nie jest gorzej ewuś - spokojnie - pani ł wymaga cierpliwosci i stalowych nerwow ;)

Ech..jej wyjście powinno brać przykład z jej przyjścia .............przychodzi 1000X szybciej niz wychodzi :twisted: :twisted: :twisted:

tygryska 
tygryska

Wysłany: Wto Mar 08, 2011 10:28 pm   

to niestety prawda... pamietam jak mnie kiedys dopadla po uczuleniu - w jeden dzien mialam wysypke na calym ciele uczuleniowa... na drugi.. pania ł... a zeby sie tego pozbyc zajelo mi pol roku

szater 

Wysłany: Sro Mar 09, 2011 8:13 am   

....z łuszczycą jest jak z nadwaga....przychodzi pomalutku z ukrycia,nic nie widac ...aż pewnego dnia ....trach i 20 kg wiecej....a stracic je,zgubic.....to juz inna bajka...ani tak miło ani tak szybko :mrgreen:

Ewa-Jurek 

Wysłany: Sro Mar 09, 2011 8:42 pm   

Szaterku lepiej bym tego nie ujęła :lol: :lol: :lol:

Dzisiaj wyżalałam się mojej bardzo dobrej znajomej ,ona pracuje w szpitalu wojewodzkim asystuje przy operacjach....skwitowała tę chorobę tak..cytuję..EWKA!!! ŻEBY KAŻDY TO MIAŁ ZAMIAST CZEGOŚ INNEGO!!POJĘCIA NIE MASZ Z CZYM LUDZIE WALCZĄ I ŻYJĄ!!ŁUSZCZYCA TO ZAGADKA ,ALE NIE PROBLEM!!

a więc podbudowala mnie :lol: :lol:

Coccinella 
:)

Wysłany: Sro Mar 09, 2011 8:47 pm   

Może i tak, tylko sytuacja sie zmienia kiedy ten problem jest TWÓJ...No ale coż punkt widzenia zależy od punktu siedzenia :hmm:

gosc
[Usunięty]

Wysłany: Sro Mar 09, 2011 9:20 pm   

Coccinella, tak :mrgreen: Ale, że z tym da się żyć, to mam nadzieję, już powolutku się zgadzasz :*

szater 

Wysłany: Czw Mar 10, 2011 8:30 am   

...kazdy dostał swój krzyż...dopasowany do swoich mozliwosci,siły i....wytrzymałosci...był już jeden co ten krzyż chciał sobie sam dopasowac i....przegrał....czasami wydaje nam sie ze nie damy rady ale....za tydzien ...problem znika i...nastepny jest wazniejszy i nie do pokonania.....Bóg pomaga tym co sami sobie pomagaja......czasami potrzeba z pokorą schylic głowe i przyjac to co nam ofiarowano,nauczyc sie z tym życ i znalesc sens i szczescie ...miłego dnia....
Usmiechajcie sie ...swiat nie lubi łez...jak spiewał taki jeden co to powinien byc szczęsliwy a tez do konca nie wygladał..... :mrgreen:
Ostatnio zmieniony przez szater Czw Mar 17, 2011 9:14 pm, w całości zmieniany 1 raz  

Ewa-Jurek 

Wysłany: Czw Mar 17, 2011 9:04 pm   

Kurcze ...chyba coś wyłazi nowe...........a jeszcze stare nie zeszło.......szlak by to :sad:
Lecimy na cocois ,ale cos czuję ,że przejdziemy na cygnolinę....recepty są wypisane tylko datę dopisać......kurcze noooooo..... :sad: :sad:

szater 

Wysłany: Czw Mar 17, 2011 9:16 pm   

....ewa a czy wogóle jest jakas róznica?cos widzisz? zadziałało?...teraz niestety wiosna ...to ulubiona pora roku łuszczycy...przesilenie wiosenne...dasz rade :tuli:

Ewa-Jurek 

Wysłany: Czw Mar 17, 2011 9:29 pm   

Szaterku widać różnicę ...widać gołym okiem....czerwone placki stały sie baaaardzo blade...i te takie wybrzuszenia na skórze baaaardzo plaskate...........prawie już w niektórych miejscach czuję pod ręką dosłownie gładką skórę ,tylko widać na skórze zmieniony kolor.
Ale dzisiaj zobaczyłam takie nowe malusie kropki i jedną wielka na 4 literach....uff dobrze ,że tam hihiiiihihii

szater 

Wysłany: Pią Mar 18, 2011 8:18 am   

...najwazniejsze ze zadziałało...masz juz wprawe to realizuj swoj plan...z każdą nowa plamką poradzisz sobie....tylko pamietaj nie na łeb na szyje wszystko na raz...powodzenia :mrgreen:

Paweł 

Wysłany: Pią Mar 18, 2011 2:06 pm   

Czyli leczonko działa. A nowe zmiany... no to jest najgorsze. Tu zaleczasz, a nowe wyskakuje :/

Ewa-Jurek 

Wysłany: Pon Mar 21, 2011 6:53 pm   

Od 2 tyg skórę ,a raczej cale cialo smarujemy rownież oliwka z witaminami do masażu firmy Zoja.
http://www.ceneo.pl/416095s

Fajna jest w sumie bez zapachowa ,ale do rana jest na skórze Resztki niej widzę co rano na brzegach wanny :evil:
Fajnie się wmasowuje i co najwazniejsze nie brudzi ubrań :grin: :grin:

Ja kupuję w Macro za 500ml placę 10zł z groszami,Bardzo wydajna.POLECAM :lol:

Ewa-Jurek 

Wysłany: Pon Mar 28, 2011 10:42 pm   

Mam pytanko do "doświadczonych" łuszczyków :grin:
Otóż w jaki sposób schodzą brązowe placki ze skóry??
Mam tu na myśli już chyba zakończoną walke z tym paskudztwem ...........ale ślad pozostał.Czy to samo zejdzie??Na solarum mój mąz nie pójdzie ,bo to za mało męskie :>
Czy pozostaje tylko słońce???

Agusek 
Mama Biedroneczki

Wysłany: Wto Mar 29, 2011 8:21 am   

z czasem kolorek się wyrówna nawet bez słonka i solarki :*

Odpowiedz do tematu