Widzę, że mimo mojego wytłumaczenia dlaczego napisałam tak a nie inaczej nadal nie zostałam zrozumiana. Bardzo mi przykro z tego powodu. I przykro mi też, że nie wolno mieć własnego zdania na temat jakiegoś leku czy leczenia. KAŻDY MA SWÓJ ROZUM, wybiera sobie leczenie takie, jakie jego zdaniem będzie dobre, a od doradzenia jest lekarz od poinformowania o skutkach ubocznych. Z autopsji wiemy, że lekarze poza wypisaniem recepty w większości przypadków są nam zbędni, albo wcale nie pomocni. Gdyby była inna sytuacja takie forum by nie istniało. A ja jako właśnie ekspert czuję się w obowiązku poinformować o MOŻLIWYCH ZŁYCH skutkach takiego leczenia, które są podparte nie jakąś tam wymyśloną wiedzą drogi Maściożerco a ULOTKĄ LEKU dostępną w internecie.
_________________ NIELEGALNY pasztet!
Problemy miały rany od broni palnej, siecznej i nie żyły. Trochę problemów zakopano w stodole.
Nie obrzucaj nikogo błotem, bo możesz nie trafić a sam się upaprzesz.
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Pon Mar 04, 2013 1:32 pm
Nikt nigdy nie zabraniał ci miec włąsnego zdania...ale podanie go tez wymaga myslenia i refleksji "jak moja porade zrozumie druga osoba"....nie sztuka jest zastraszyc kogos,kto posiada mniejszą wiedze,styka sie z problemem pierwszy raz i jest bezradny.Pisac można o swoich doswiadczeniach,nawet i o terapiach których sie samemu nie przeszło ale zdecydowanie bardziej wyważonym językiem.Takie jest moje zdanie i tego oczekuje od osób z mojej grupy...tylko tyle.
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
Cytować i kopiować ulotki każdy potrafi i nie potrzeba być tu ekspertem. Niestety jak widać dobrej rady i wsparcia to już nie wszyscy potrafią udzielić.
Sama się kiedyś przekonasz, że im więcej wiesz tym większy dystans będziesz miała do swojej wiedzy bo wtedy będziesz widziała jak mało wiesz.
Myślę że zostałaś znakomicie zrozumiana i odwracanie kota ogonem nic tu nie pomoże. Trzeba brać odpowiedzialność za swoje słowa.
Do przyznania się do błędu też trzeba dorosnąć, bo to dość trudne, prawda?
_________________ Bliska znajomość z panią „Ł” Twoją spokojną wędrówkę przez życie w drogę cierniową zamienić potrafi i tylko od Ciebie zależy, czy ciernie te boleśnie ranić Cię będą gdy pośród nich czołgać się będziesz, czy powstaniesz i ponad nimi las pąków róż zobaczysz, którymi życie obdarować Cię może.
[quote="Viximenne"....... A ja jako właśnie ekspert czuję się w obowiązku poinformować o MOŻLIWYCH ZŁYCH skutkach takiego leczenia, które są podparte nie jakąś tam wymyśloną wiedza....
...a ja jako zwykly laik chcialbym z taka lekka niesmialoscia zapytac,,,jak mozna zostac expertem w wieku 26 lat?...moze tez bym sprobowal,chociem chyba juz z deczka za stary pewnie?
_________________ luszczyca jest tylko choroba..jak wszystkie inne..i trzeba z nia nauczyc sie zyc
[quote="Viximenne"....... A ja jako właśnie ekspert czuję się w obowiązku poinformować o MOŻLIWYCH ZŁYCH skutkach takiego leczenia, które są podparte nie jakąś tam wymyśloną wiedza....
...a ja jako zwykly laik chcialbym z taka lekka niesmialoscia zapytac,,,jak mozna zostac expertem w wieku 26 lat?...moze tez bym sprobowal,chociem chyba juz z deczka za stary pewnie?
stary łuszczyku jak byś przeoczył kto przyznawał funkcje i tytuły
Cytat:
Nikt nie zabrania ci miec swojego zdania ale niestety funkcja ,która cie przydzieliłam zobowiązuje.
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Wto Mar 05, 2013 10:18 am
Basia jestes wyjatkowo złosliwa....ale to już nie jest mój problem
Tak ja zostałam wybrana przez Pawła na szefa "ekspertów" i grupe sama kompletowałam,Ciebie Marianku nie było wtedy na forum...Vixi przydzieliłam range bo pisała mądrze,na temat,udzielała sie bardzo...wydawało mi sie ze podoła...to ze ją wybrałam do grupy swiadczy jedynie o mojej dobrej woli i wierze w kazdego człowieka....no cóż mylic sie jest rzeczą ludzka....popełniłam bład...uwazałam ze jak zwróce uwage na STYL podawania informacji to wszystko wróci do stanu poczatkowego....niestety.
Ekspert to nie omnibus-nazwe wymyslił Paweł....dla mnie równie dobrze moze jej nie byc jak i byc DORADCA WETERAN....podobno mniej w oczy kłuje
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
Dobrze wiedziałaś jak pisałam, bo mój styl się nie zmienił. Nadal piszę tak samo. Odwracasz teraz kota ogonem, mówisz o popełnionym błędzie. Dziwne, ale to ja zrezygnowałam z rangi, a nie Ty mi ją zabrałaś. To nie żadna tam władza i generalnie słowo "Ekspert" Nie pasuje tu do nikogo z grupy, bo żadna z tych osób w tym ja nie była nie jest i nie będzie ekspertem, bo brakuje wiedzy nawet lekarzom dermatologom .
PS. Przestań już najeżdżać na mnie, bo będę się bronić zaciekle, jeśli dalej będziesz kontynuowała insynuacje tego typu. Zrezygnowałam, to zrezygnowałam, tematu koniec.
_________________ NIELEGALNY pasztet!
Problemy miały rany od broni palnej, siecznej i nie żyły. Trochę problemów zakopano w stodole.
Basia jestes wyjatkowo złosliwa....ale to już nie jest mój problem
Tak ja zostałam wybrana przez Pawła na szefa "ekspertów" i grupe sama kompletowałam,Ciebie Marianku nie było wtedy na forum...Vixi przydzieliłam range bo pisała mądrze,na temat,udzielała sie bardzo...wydawało mi sie ze podoła...to ze ją wybrałam do grupy swiadczy jedynie o mojej dobrej woli i wierze w kazdego człowieka....no cóż mylic sie jest rzeczą ludzka....popełniłam bład...uwazałam ze jak zwróce uwage na STYL podawania informacji to wszystko wróci do stanu poczatkowego....niestety.
Ekspert to nie omnibus-nazwe wymyslił Paweł....dla mnie równie dobrze moze jej nie byc jak i byc DORADCA WETERAN....podobno mniej w oczy kłuje
Jeśli moją wypowiedż tu odbierasz jako złośliwość cóż nie pierwszy to raz
wyraziłam tylko swoje zdanie w temacie nic więcej
Ja myślę że każdy pisze mądrze w swoim stylu tak jak najlepiej potrafi
niekoniecznie nam musi podobać się styl
wszak nie wszyscy są dobrymi pisarzami
co nie znaczy że nie mogę przez to wyrażać własnego zdania tyle z mojej strony
_________________ Prawdziwa przyjaźń opiera się na tym,co jest dobre dla obydwu przyjaciół
JuliaP [Usunięty]
Wysłany: Wto Mar 05, 2013 8:58 pm
Wybacz Szater, ale od początku miałam wrażenie, że Ci sodówka uderzyła do głowy w związku z pełnioną rolą na forum. Jednak nie chciałam ulegać uprzedzeniom, pomyślałam, taka jest szorstka.
Niestety, po jakimś czasie i czytaniu forum odnoszę wrażenie, że zawsze musi wyjść na twoje, zawsze to Ty musisz mieć rację i nie ma innej opcji.
Często też twoje wypowiedzi mają sprzeczny wydźwięk/charakter. Wiele "dyskusji" na forum wywołanych było przez twoje zaczepki.
Pisałaś do Vixi, że zniechęca do leczenia swoimi wypowiedziami. To Ty Szater zniechęcasz do zaglądania na to forum, a nie Vixi.
Ostatnimi postami dałaś mi do zrozumienia, że to Ty tutaj rządzisz, a reszta to małe żuczki.
To hipokryzja pisać o równym traktowaniu wszystkich, a za chwilę mieszać z błotem innych użytkowników.
Może i masz sporo przydatnej wiedzy dla nas ale twoje zachowanie na forum jest co najmniej nieprzyjemne.
Ja więcej nie będę się tutaj udzielać, bo nie ma sensu dla mnie zaczynanie czytania odpowiedzi w temacie od zaczepek Szater i przepychanek z innymi Użytkownikami.
A basia44 jest najmniej złośliwym użytkownikiem tego forum jakiego znam....
Tak więc dzięki za wszystko, za odpowiedzi i pomoc. Żegnam życzę dużo zdrowia.
Ostatnio zmieniony przez JuliaP Sob Maj 11, 2013 2:33 pm, w całości zmieniany 1 raz
JuliaP [Usunięty]
Wysłany: Sro Mar 06, 2013 9:26 am
szater napisał/a:
ps
doskonale opanowałas umiejętnosc kreowania rzeczywistosci poprzez kasowanie niewygodnych na dana chwilę postów......z podziękowaniami
Admin jeszcze nie usunął mi konta, więc pozwolę sobie tylko napisać, że nic Tobie do tego jakie posty usuwam i kiedy!
Uznałam to za stosowne i tak zrobiłam, a skoro mamy opcję EDYTUJ to chyba oznacza, ze można z niej korzystać więc z niej skorzystałam. Ale Tobie się to oczywiście nie podoba i już musisz ugryźć
doris ogolnie watroby i uklad nerwowy mamy lekko "rąbnięty" tzn. bardzo czesto zdarza sie ze jest on w troche gorszym stanie niz osob ktore nie maja pani ł
ogolnie malo sie mowi (i to jest niedobre moim zdaniem) ze luszczyca to nie tylko choroba skory...
_________________ kot tez czlowiek, tylko ma ogon, futerko i jest madrzejszy...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum