co do alkoholu to podobno szkodzi ( w dużych ilościach)
ja czasami wypiję drinka na imprezie , przecież nie muszę sobie wszystkiego odmawiać
uważam , że wszystko jest dla ludzi
Tez nie pije alkoholu bo najmniejszą nawet ilosc odczuwam od razu na skorze. Kawe niestety pije ale nie widze zadnych zlych objawow. Byc moze byloby jeszcze lepiej gdybym nie pila kawy ale niestety to chyba nalog.....
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Pon Cze 22, 2009 10:34 pm
skylarkowa napisał/a:
Paweł napisał/a:
Miło, że zaleczyłaś. Obyś miała jak najdłuższą remisję Jednak pamiętaj, że nadal powinnaś dbać o skórę - natłuszczać i nawilżać.
Tak wiem, oczywiście dbam o siebie i na zewnątrz i wewnątrz.
Takie mini pytanko : pijecie alkohol? Jak tak to szkodzi Wam? ;>
Tak sie składa że ja też nie piję alkoholu ale kawę dużo,popalam też papierosy.Podczas leczenia homeopatycznego musiałam zrezygnować ale nie widziałam istotnej różnicy
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
Ostatnio zmieniony przez szater Nie Mar 18, 2012 5:01 pm, w całości zmieniany 1 raz
Ja pale papierosy i popijam piwo czasami, nie wywołuje to u mnie wysypów, ale pytam jak to jest u Was bo pijąc każde piwo obawiam się ciągle, że robie sobie krzywde i że zaraz mnie wysypie
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Wto Cze 23, 2009 8:23 am
skylarkowa napisał/a:
Ja pale papierosy i popijam piwo czasami, nie wywołuje to u mnie wysypów, ale pytam jak to jest u Was bo pijąc każde piwo obawiam się ciągle, że robie sobie krzywde i że zaraz mnie wysypie
Żyj chwilą!Jesteś młoda,ten czas sie nie wróci.Nie pozwól aby choroba zdominowała Twoje życie.Żyj z głową ale nie katuj sie ani fizycznie ani psychicznie.Gdy Ty bedziesz szczęsliwa,radosna to i paskuda pójdzie w kąt.Lepiej żałować że się skończyło niż cierpieć że wogóle tego nie było.Pozdrawiam
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
Wysłany: Wto Cze 23, 2009 12:30 pm
czasem piję piwo ...tak sie naczytałam że to szkodzi że zaraz doszukuje sie nowych kropek
ale tak naprawdę to chyba piwo od czasu do czasu nie wpływa na moją Ł
no a kawę piję wiadrami jakos nie umiem zrezygnować
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum