Z Twojego avatarka wywnioskować można, że jednak moja kuracja na owłosioną skórę głowy nie bardzo Tobie zaszkodziła gdyż nadal bujne "łęty" na kartofflu rosną. Z mojego avararka widać, że maść na porost włosów wymaga jeszcze odrobinę modyfikacji
Wysłany: Sob Gru 01, 2012 5:12 pm Re: Kilka niezwykle skutecznych specyfików na łuszczycę
kartoffel napisał/a:
Na owłosioną skórę głowy
Maściożerco, zastosowałem Twoją kurację " Na owłosioną skórę głowy" ale coś poszło nie tak i jestem łysy jak kolano , co mam teraz zrobić?? podaj jakiś przepis na porost włosów bo trochę mi zimno
Łysy głaszcze małego chłopca po bujnej rudej czuprynie i mówi do niego ,, nie martw się, że rude, bo mnie też Bozia dawała rude, ale nie chciałem brac.
_________________ Nie daj się zepchnąc z właściwej drogi nawet przez idących w tym samym kierunku.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum