nie dam mlode mi znalazlo i baaardzo mi pasuje do charakteru
ciesze sie ze sie podoba
_________________ kot tez czlowiek, tylko ma ogon, futerko i jest madrzejszy...
gosc [Usunięty]
Wysłany: Wto Gru 14, 2010 5:24 pm
Podobać to się podoba .Tylko teraz przyzwyczaić się
Kotku co Ty takie generalne przemeblowania robisz: fryzurka nówka sztuka,awatarek nie z tej ziemi;już konczysz stary roczek i zaczynasz nowy?
krewniaczko juz dosc dawno szukalam nowego avatarka ale nie widzialam nic co by mnie urzeklo a ten magiczny kot mnie urzekl
heniutka no w nowy rok przewaznie jakos wlaze z nowymi pomyslami itd itp
jutro bede miala przez fachowca (fachowczyni raczej) makijaz wieczorowy
ja nic nie zaplace a kolezanki dobra kolezanka uczy sie jak byc wizazystka i ciagle meczy okolice zebyby ktos byl modelem/modelka
zrobie dobry uczynek a przy okazji dowiem sie czy jest jakis inny pomysl na makijaz oprocz tego ktorego ja uzywam
a w ogole... lubie nowosci i zmiany
gosc [Usunięty]
Wysłany: Wto Gru 14, 2010 10:37 pm
Magiczny Kocie mam nadzieję na jutrzejszą fotkę ...komplet w główce będę miała
niestety fachowczyni rozchorowalo sie dziecko i malowanie zostalo przelozone...
bede musiala przed impreza samodzielnie tworzyc ale fotke z imprezy obiecuje
gosc [Usunięty]
Wysłany: Sro Gru 15, 2010 9:28 pm
To się to moje czekanie przedłuży zdźebko...ale ja mam czas
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Nie Paź 23, 2011 10:04 am
W sobote odbyło sie spotkanie w Poznaniu oto krótka relacja...jako ze ludkowie z róznych for sa to wklejam to samo ....bo nie mam czasu wielokrotnie pisac
...udało i mnie sie wyrwac na pare godzinek...najpierw odwiedziny u siostry mojej Pumy i babskie pogaduchy z Aneta i Doska,szalenstwo z Mela...a potem szalony rajd do Poznania.Było naprawde bardzo miło,bawilismy sie setnie,super było poznac nowe osoby Lidzia-super belfer,bibliotekarka,DEMON-Damian -słuzby specjalne-niemozebne ciacho!Karolina-piekna dziewczyna Demona-zadziwia zaangazowaniem w leczenie chłopaka -super! Łaciata 90- to dopiero była niespodzianka-studentka,przesympatyczna,drobniutka i sliczna-zamieszała mojemu Xsaweremu w główce .. i Kasia 69-przesympatyczna osóbka od ubezpieczen,wiele juz pomogła biedroneczkom nie ujawniajac sie zbytnio ....a pozostali to...BRACTWO ZELAZNEJ SZEKLI:
Puma,Przemo + Marek
Doska.Paweł +Ola
Szymonek-nasz organizator....
...i ja wraz z moim młodszym synem Xsawerym
....jedzenie prawie meksykanskie,ceny jak na Batorym,parking...cena za godzine to jak dniówka nauczyciela ale....warto było...szczególnie mnie bardzo potrzebna była taka chwila radosci...dziekuje Wam wszystkim...postaram sie pospełniac prosby....sciskam raz jeszcze w podziekowaniu chylac głowe
PS
...na nastepne spotkanie musowo lokal trza zmieniac bo.....już nas pewnie drugi raz nie zaproszą Tym którzy chcieli i nie mieli odwagi powiem ze :najtrudniejszy jest pierwszy krok....z nami ten krok jest naprawde łatwy
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum