- zostałem weteranem 64 tydzień leczenia ,i....przechodzę na kolejny etap wizyt 2 miesięcznych Dostałem wyprawke zastrzyków na dwa miesiące ...
Jaka ulga ,bo ostatnio troszke się najeżdziłem ,to teraz odpoczne sobie od tych wizyt i dopiero zjawie sie tam za dwa miechy ...
Spotkałem się ze znajomymi [poznanymi na leczeniu] - jest kilka osób którym nic nie pomaga i zmieniają im program Jednemu nawet się pogorszyło ...szkoda,bo zaczynaliśmy w tym samym czasie ,ja ciesze się z normalnego życia -planuje już kolejne wakacje - a oni nadal nie widza światełka w tunelu ...
Było nas kilkanaście osób ,a teraz jest ponad setka
Robo spotkanie jest w Poznaniu! mam nadzieje że tym razem wiadomosc dotarła
- dotarła ....jednak wrocek jakis taki bliższy jest Tak serio ,mamy modernizacje ,szkolenia itd.itp. czyli urwanie ......gitary i przemarsz wojsk [urlopy tylko zaległe]
Nastawiam się ,iż bedzie ponownie "u mnie"....?? Byłbym racz, szanowną czarodziejkę osobiscie [i nie tylko] poznać
Będzie Wrocław w tym roczku ?
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Sob Lut 08, 2014 8:53 am
najpierw z tego co wiem to gdzies Pomorze,potem napewno Czestochowa...chyba w lipcu....czy Wrocek?pożyjemy zobaczymy,wiesz jak to ze zdrowiem bywa a szefowa też chorowita....mozna wpasc na sobote,chociaz na pare godzin
co do osobistego zapoznania....nie mam nic przeciw...juz tylu ludzi mnie poznało i....zaskoczenie duze było,oj było
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
Niestety, ja pracuje na zmiany a weekendy wolne to marzenie dla mnie i jak wspomniałem powyżej urwanie głowy - tylko szkoda,że to nie idzie w kierunku polepszenia pracy ,i....płacy
pzdr.
PS.ta Częstochowa mnie kusi jak nie będzie kolidowac ze planami....będzie motywacja ,bo mam rodzine do odwiedzenia pod tym miastem Ale to jeszcze wszystko do oblukania.
Jestem już po setce - nie tej SETCE oczywiście [jutro będzie pełno setek]
Półmetek za mną - nic ciekawego się nie dzieje ,zadowolony jestem z życia i czekam na wakacje
Szkoda, tylko że ktoś gdzieś odebrał sobie życie i musimy co miesiąc jezdzić do ośrodka i wypełniać bzdurne ankiety [czy, aby nie chce się powiesić] ,a są tak bzdurne,że głupota ludzi, którzy je opracowywali wylewa się z tableta na bruk....
A było tak fajnie
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Sro Gru 31, 2014 8:35 am
Robo róznie ludzie reagują na problemy,widac był samotny wsród bliskich.Zapewniam Cie iż w kazdej ankiecie jest duzo ,duzo materiału do badan,im bardziej wydają ci sie głupie pytania tym...wiecej odpowiedzi na nie mówią o tobie.Nie ma głupich ankiet ....psychologicznych testów,,są tylko dobrze,bardzo dobrze...skonstruowane
Zdrówka wiec
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum