No nie, chcesz powiedziec ze jestesmy niegrzeczne ))))....a moze nam nie trzeba mowic jak postępowac....Ale koncząc ten temat ,mowi sie ,ze przepisy są po to zeby je lamac.
Ech ja nigdy tych postów nie czytam a potem jak przeczytam to chciałabym się wypowiedzieć no ale już nikt o tym dawno nie pisze więc teraz już nie wypada Ja to się zawsze obudzę
_________________ Poczuj jak smakuje zło, będąc więźniem moich rąk...
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Wto Lip 07, 2009 12:35 pm
GwiazdaDisco napisał/a:
Ech ja nigdy tych postów nie czytam a potem jak przeczytam to chciałabym się wypowiedzieć no ale już nikt o tym dawno nie pisze więc teraz już nie wypada Ja to się zawsze obudzę
Pisz Gwiazdeczko na nowo,my napewno przeczytamy !
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
No to więc jeśli chodzi o religię to jestem Katoliczką i od małego zostałam wychowana w tej religii i wiara nakazuje mi wierzyć w Boga... Chodź często się z niektórymi sprawami nie zgadzam z kościołem lecz ciągle trwam w tej wierze! Wiem również że jeśli będę chciała to nikt mi nie zabroni wyznawać inną wiare bo to będzie mój własny świadomy wybór! Ostatnio zapoznałam się z filozofią Nietzsche'go który krytykuje chrześcijaństwo i stwierdziłam że ma on bardzo dużo racji i zgadzam się z nim...
_________________ Poczuj jak smakuje zło, będąc więźniem moich rąk...
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Czw Lip 09, 2009 2:07 pm
GwiazdaDisco napisał/a:
No to więc jeśli chodzi o religię to jestem Katoliczką i od małego zostałam wychowana w tej religii i wiara nakazuje mi wierzyć w Boga... Chodź często się z niektórymi sprawami nie zgadzam z kościołem lecz ciągle trwam w tej wierze! Wiem również że jeśli będę chciała to nikt mi nie zabroni wyznawać inną wiare bo to będzie mój własny świadomy wybór! Ostatnio zapoznałam się z filozofią Nietzsche'go który krytykuje chrześcijaństwo i stwierdziłam że ma on bardzo dużo racji i zgadzam się z nim...
Wiele jeszcze przeczytasz książek na te i podobne tematy.Zgadzać się z czymś nie znaczy wierzyć w to.Wiara to nie chwilowe zauroczenie,dziś jest,jutro nie ma.Wiara to dar.Niezależnie w co wierzysz.W każdej wierze(nawet jeżeli chodzi o wiarę w miłość) potrzebujemy ciagłego utwierdzania.Jeżeli coś jest nie po naszej myśli,odwracamy się i twierdzimy że straciliśmy wiarę.Bo wiara to zupełnie coś innego jak religia.
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum