Witam mam ł od kilku lat na tym forum to mój pierwszy post, mieszkam w okolicach Bydgoszczy Moje objawy prawdę powiedziawszy są łagodne. Choć ? Paznokcie wszystkie u rak, u nóg z 5, na łokciach itd małe plamy.
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Sro Gru 16, 2009 8:00 am
Kochani na www.stowarzyszenie.luszczyca.org.pl jest też forum.Sa tam wspaniali ludzie,duzo informacji także tych dotyczacych spotkań ,zlotow.Każdy moze na takie spotkanie przyjechac.Są to spotkania nie tylko towarzyskie ale rowniez szkoleniowe-dotyczace różnych problemów zwiazanych z naszą choroba Poza tym kazdy takie spotkanie moze zorganizowac-rzuca hasło na forum-zawsze znajdują sie chętni!
Wiek: 46 Dołączyła: 03 Maj 2010 Posty: 1 Skąd: zławieś wielka
Wysłany: Pon Maj 03, 2010 1:29 am Re: Poznajmy się!
witam wszystkich ja jestem z pod torunia z łuszczycą zyję już 7 lat niestety bez wiekszych sukcesów ......najbardzirj dołujące są komentarze innych ludzi .....pozdrawiam i życzę sukcesów w walce
witaj i serio jak ktos komentuje to ingoruj albo powiedz ze to luszczyca albo po prostu zastosuj metode mojej jednej kolezanki: "a co? chce pan/pani tez?"
_________________ kot tez czlowiek, tylko ma ogon, futerko i jest madrzejszy...
Toruń^^ U mnie w ostatnim czasie sie nasiliło:(może związane to ze stresem pójscia na studia,ale co ja poradze na taki stres?Nie moge przecież rzucic studii...
Szukam jakiegos dobrego i bardziej obeznanego w tej dziedzinie dermatologa,macie kogos dobrego w Toruniu?
Chciałabym ,żeby spotkało mnie to po studiach kiedy sie już ''wyszaleje'',ale cóż pani Ł na razie ma mnie w poważaniu.
Pozdrawiam:)
Mandarynka: Zdecydowanie dr. KRUPIŃSKI. przyjmuje(normalnie na ubezpieczenie, którego chyba nigdy zresztą mi nie sprawdzali) na pierwszym rubinkowie na po drugiej stronie ulicy od Paluszka
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum