A to widzę szanowna Czarownica podkład teoretyczny pod wakacyjne wycieczki krajoznawcze ma już opanowany się chwali.
Co do reszty to nie masz co się tak ostro dziwić,pumka młodziutka i Laskowik to niekoniecznie jej klimaty są
gosc [Usunięty]
Wysłany: Sro Cze 02, 2010 10:12 pm
Laskowskiego co prawda miałam na myśli ale Twój duet nie do pobicia jest
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Pon Cze 07, 2010 1:06 pm
Do mnie podchodzi sie tylko raz i...albo zostaje na całe życie albo....umiera.One poumierały
Tęskno za wami było Heniutek na goracej lini była bo tak po prawdzie ja bardzo szybko odpoczęłam i...nie wiedziałam co dalej robic...a do necika dostepu niet
Było super pogoda superancka.Nareszcie zwiedziłam w większej częsci Międzyrzecki Rejon Umocnień-sprawa fantastyczna-ten Hitler to jednak łep miał a i niemiaszki to zdolne bestie.W sobote zaliczyłam wojne na żywo:Pętla Boruszyńska-inscenizacjia na żywo bitwy podczas II wojny św.,konferansjerke prowadził Wołoszański.Warto było w skwarze sie przedzierac.Jak ktos będzie miał okazje kiedykolwiek to polecam warte obejrzenia i MRU i bitwa
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum