fakt faktem szater... z tarczyca "przeboje" mam od czasow dojrzewania czyli licealnych... ale od wielu lat na szczescie sie uspokoila w kazdym razie badania (usg mialam robione kilka lat temu) wskazuja ze jest ok
_________________ kot tez czlowiek, tylko ma ogon, futerko i jest madrzejszy...
gosc [Usunięty]
Wysłany: Sro Paź 20, 2010 12:06 pm
Mnie przewałkowali od góry do dołu.. ze 4 lata temu... i rzekli....charaszo....to i ja jestem heppy
Paniom.. dużo zdrówka życzę....toż ono najważniejsze
Heh tak się zastanawiam czy moja lekarz by mi przepisała teraz cygnolinę Dłuuuuugo u niej nie byłem, ale to ona mi ją pierwszy raz zaleciła (znaczy się jej substytut ).
Co do stelary do lek biologiczny. Można o nim poczytać też tu: Stelara.
jak zorientowałam się ile ta stellara kosztuje to juz nie mam pytań..
co do lekarza i cygnoliny...nie złośście się na mnie..mówię jakie mam doświadczenia i sama jestem trochę zdziwiona
a co do tarczycy...na zaczełam badać ze względu na to że przytyłam i za nic nie mogłam zrzucić..myslałam że przez chorobe, ale ile mozna zwalać na chorobę Ł. Także już zrobiłam oznaczenia pozostałych hormonów ale nie odebrałam jeszcze wyników, a juz jest 1 ale duży. No nic, na razie badam się dalej, nie będę rozmyslać nad czymś na co chwilowo nie mam wpływu. Ale zaskoczyliscie mnie info o chorobach tarczycy przy Ł. Ktoś naprawdę się tym powinien zainteresować. Dziękuję.
gosc [Usunięty]
Wysłany: Czw Paź 21, 2010 8:21 pm
My się nie złościmy....bo wielu z nas... przeszło podobną drogę .
Ten troszkę ostrzejszy ton... to ze wzgledu na... nie do końca przemyślane informacje...które nam tu zaapodałaś.Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum