Łuszczyca Łuszczyca - leczenie - forum Łuszczyca
Leczenie, profilaktyka, wymiana doświadczeń

Artykuły o leczeniu łuszczycy, Artykuły o Łuszczycy, Leczenie ŁuszczycyArtykuły  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
stawy
Autor Wiadomość
szater 

Wysłany: Sob Lut 19, 2011 10:23 pm   

stary luszczyk napisał/a:
oj wiedzmuniu..ale zawsz e mozesz mnie slyszec..gram tam gdzie zawsze:P

Czasami podsłuchuje z ukrycia.....ale najbardziej tesknie z Melodyjka.... :*

stary luszczyk 
staryluszczyk

Wysłany: Nie Lut 20, 2011 11:23 am   

no tak..wiedzialem :> ..z a mna nikt nie teskni :evil: ..ale dobrze choc ze podsluchujesz..moze w koncu i za mna zatesknisz: :mrgreen:

stary luszczyk 
staryluszczyk

Wysłany: Nie Lut 20, 2011 11:25 am   

pumciu droga..jak zawsze ..szlajalem sie po swiecie..no i :drink: ..wiesz ..zycie musi miec smaczek..wszak ja juz z lekka podstarzaly :tygrys: ..wiec zyje pelna piersia :mrgreen:

szater 

Wysłany: Nie Lut 20, 2011 2:08 pm   

:wow: chyba ci sie pumo kochana śtary łuszczyc z masciojadem pomylił :F

Majeranek vel Ksieciunio wierszy nie pisze....on tylko bajeruje dobrze..... :brawo:

szater 

Wysłany: Nie Lut 20, 2011 7:01 pm   

...sadze że to raczej zmeczenie.....i stawy...znaczy sie ból....czemu mnie z literówek nie rozliczasz....kurcze nigdy sie ich nie pozbede.... :evil:

szater 

Wysłany: Pon Lut 21, 2011 7:43 am   

....jeszcze do wtorku....bedą wyniki ....i ozdrowiejesz :brawo:

szater 

Wysłany: Wto Lut 22, 2011 12:40 pm   

...powiem tak ....wymiekłam....gnaj do lekarza...jest silny stan zapalny...matko moja córko i szwagier....powinien to zobaczyc ten głupi twój reumatolog....musisz miec leki i to szybko...leukocytoza.hemoglobina spalona ,hematokryt.MCV....wyglad pojedynczej krwinki....fatalny...OB ...masakra....no co ci bede pisac ZLE jest....musisz miec leki :zly: :zly: :zly:

Ps.Mysle ze dobrze by było cie na reumatologie połazyc i wszystkie dodatkowe badania porobic,zdjecia i pełna diagnostyke.....w razie cós to jestem....a ze ty silna to ...bedzie dobrze...ja to wiem na bank.... :brawo:

gosc
[Usunięty]

Wysłany: Wto Lut 22, 2011 2:32 pm   

Szaterku rozumiem emocjonalne i uczuciowe przywiązanie ale nie strasz kobiety. Wyniki nie najlepsze ale też nie ma tragedii większość w granicach normy wiekowej. A leukocyty? jak ja od miesięcy boli to co nie ma tam gdzieś stanu zapalnego?

Pełna zgodność, co do tego doktora. Miewałam takie wyniki, tylko u mnie leukocyty szły do dołu.
Od tych lekarstw, to raczej bardziej dla mnie wqażniejsza jest przyczyna, tak niskiej hemoglobiny i hematokrytu?
Jeżeli problem w stawach to dlaczego: niskie ASO i CPR?

Ale Puma jednego możesz być pewna... nie masz cancera... wtedy OB jest 3 cyfrowe; tak mnie pocieszali moje doktory, jak miałam te swoje zawirowania z morfologią. I tu podpowiedzi równiez szły w kierunku diagnozy stawów.
Ważne znaleźć przyczynę, po tych wynikach, chyba troszkę rozumiem tego reumatologa :hmm: Ale specem od stawów to ja oczywiście nie jestem. Serdeczności :*
Ostatnio zmieniony przez gosc Wto Lut 22, 2011 2:39 pm, w całości zmieniany 1 raz  

geniek 

Wysłany: Wto Lut 22, 2011 2:35 pm   

http://badaniamedyczne.fm.interia.pl/krew.html

szater 

Wysłany: Wto Lut 22, 2011 3:36 pm   

....wyniki krwi sa złe...co potwierdziła takze laborantka wydajaca wyniki i nakazująca natychmiastowy kontakt z lekarzem....niewazne....ważne ze jest puma u lekarza...
jeżeli chodzi o łuszczycowe zapalenie stawów to bardzo często tak sie zdarza ze mamy wysokie OB a niskie Crp o Aso nie wspomne....

Ps....na takie badania powinien skierowac ja reumatolog a nie sciagac kase i wpierac bez wyników ze nic jej nie jest....całe szczescie ze sie z chirurgiem udało....

stary luszczyk 
staryluszczyk

Wysłany: Wto Lut 22, 2011 7:56 pm   

pumcia..to ty moze zmien sobie date urodzin w dowodzie?..wtedy zacznie rozmyslac o stawach bo to juz bedzie wiek odpowiedni:D:D:

gosc
[Usunięty]

Wysłany: Wto Lut 22, 2011 8:09 pm   

Puma kurcze ja rozumiem Twoje :shock: :shock: :shock: Jesteś zmęczona łażeniem od jednego doktora do drugiego. Ale przy takiej morfologii, nie wolno Ci odpuścić. Tam naprawdę coś się dzieje i ten ból, jest tego objawem.
Pieprznij tych Swoich doktorów i leć> Poznań czy Bydgoszcz. Czy tak czy tak, zrób te badania u ginekologa, one są konieczne do wykluczenia, przy diagnozach w zaburzeniach morfologii; chyba, że masz aktualne. Obojętnie jakie będą dalsze Twoje kroki, odszukaj wyniki Swoich ostatnich badań morfologii- one są ważne. Nie poddawaj się tylko, w sensie zbraknie Ci cierpliwości, przy takiej hemoglobinie, nie wolno Ci tego zrobić.
Na stawach się nie znam, ale z hematologią jestem troszkę obznajomiona. Tu dzieje się coś niepokojącego. Ginekologa zrób plisss, wyeliminujesz jeden z czynników. Bo jak obserwuję tę Twoją walkę, to dalsza diagnoza przebiegać będzie na drodze, eliminacji właśnie. Trzymam kciuki i cierpliwości życzę :tuli: :*

szater 

Wysłany: Wto Lut 22, 2011 9:12 pm   

.....puma siostro...Ty wiesz....działamy....czasem moze pana doktora uda sie zarazic łuszczyca lub łzs....rece mi opadły...ale tylko do połowy...szerokiej drogi,gumowych drzew...a jak wrócisz to sprawdzimy czys nie zaciazyła :brawo: :wow: :banan:

gosc
[Usunięty]

Wysłany: Wto Lut 22, 2011 9:46 pm   

Malutkie Pumiątko, fajniutka myśl :banan: ale tu raczej o wyeliminowanie ewentualnych stanów zapalnych tamże, przy dalszej diagnozie się rozchodzi. Myślę ,że takowa przyjemność ją jednak nie minie :mrgreen: Puma powodzenia, rozpoznany wróg, to swój wróg :*

szater 

Wysłany: Sro Lut 23, 2011 8:12 am   

...tak sobie w tej nocce myslałam ....ty siostro jednak dobrze musisz byc trzepnieta....widac to u nas rodzinne :hmm:
boli jak jasna cholera...lekarz ma gdzies...leków nie wolno bo w droge...matko cięzko jest lekko zyc :evil:
...a tys taka młoda i....jaka piekna :> ...w sumie to tymi len włosami te stawy poprzykrywasz.....moze pomóc nie pomoże ale...ludzie ci beda zazdraszczac! :brawo: :*

Odpowiedz do tematu