pumciu droga..jak zawsze ..szlajalem sie po swiecie..no i ..wiesz ..zycie musi miec smaczek..wszak ja juz z lekka podstarzaly ..wiec zyje pelna piersia
_________________ luszczyca jest tylko choroba..jak wszystkie inne..i trzeba z nia nauczyc sie zyc
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Wto Lut 22, 2011 12:40 pm
...powiem tak ....wymiekłam....gnaj do lekarza...jest silny stan zapalny...matko moja córko i szwagier....powinien to zobaczyc ten głupi twój reumatolog....musisz miec leki i to szybko...leukocytoza.hemoglobina spalona ,hematokryt.MCV....wyglad pojedynczej krwinki....fatalny...OB ...masakra....no co ci bede pisac ZLE jest....musisz miec leki
Ps.Mysle ze dobrze by było cie na reumatologie połazyc i wszystkie dodatkowe badania porobic,zdjecia i pełna diagnostyke.....w razie cós to jestem....a ze ty silna to ...bedzie dobrze...ja to wiem na bank....
gosc [Usunięty]
Wysłany: Wto Lut 22, 2011 2:32 pm
Szaterku rozumiem emocjonalne i uczuciowe przywiązanie ale nie strasz kobiety. Wyniki nie najlepsze ale też nie ma tragedii większość w granicach normy wiekowej. A leukocyty? jak ja od miesięcy boli to co nie ma tam gdzieś stanu zapalnego?
Pełna zgodność, co do tego doktora. Miewałam takie wyniki, tylko u mnie leukocyty szły do dołu.
Od tych lekarstw, to raczej bardziej dla mnie wqażniejsza jest przyczyna, tak niskiej hemoglobiny i hematokrytu?
Jeżeli problem w stawach to dlaczego: niskie ASO i CPR?
Ale Puma jednego możesz być pewna... nie masz cancera... wtedy OB jest 3 cyfrowe; tak mnie pocieszali moje doktory, jak miałam te swoje zawirowania z morfologią. I tu podpowiedzi równiez szły w kierunku diagnozy stawów.
Ważne znaleźć przyczynę, po tych wynikach, chyba troszkę rozumiem tego reumatologa Ale specem od stawów to ja oczywiście nie jestem. Serdeczności
Ostatnio zmieniony przez gosc Wto Lut 22, 2011 2:39 pm, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: Wto Lut 22, 2011 3:36 pm
....wyniki krwi sa złe...co potwierdziła takze laborantka wydajaca wyniki i nakazująca natychmiastowy kontakt z lekarzem....niewazne....ważne ze jest puma u lekarza...
jeżeli chodzi o łuszczycowe zapalenie stawów to bardzo często tak sie zdarza ze mamy wysokie OB a niskie Crp o Aso nie wspomne....
Ps....na takie badania powinien skierowac ja reumatolog a nie sciagac kase i wpierac bez wyników ze nic jej nie jest....całe szczescie ze sie z chirurgiem udało....
pumcia..to ty moze zmien sobie date urodzin w dowodzie?..wtedy zacznie rozmyslac o stawach bo to juz bedzie wiek odpowiedni:D:D:
_________________ luszczyca jest tylko choroba..jak wszystkie inne..i trzeba z nia nauczyc sie zyc
gosc [Usunięty]
Wysłany: Wto Lut 22, 2011 8:09 pm
Puma kurcze ja rozumiem Twoje Jesteś zmęczona łażeniem od jednego doktora do drugiego. Ale przy takiej morfologii, nie wolno Ci odpuścić. Tam naprawdę coś się dzieje i ten ból, jest tego objawem.
Pieprznij tych Swoich doktorów i leć> Poznań czy Bydgoszcz. Czy tak czy tak, zrób te badania u ginekologa, one są konieczne do wykluczenia, przy diagnozach w zaburzeniach morfologii; chyba, że masz aktualne. Obojętnie jakie będą dalsze Twoje kroki, odszukaj wyniki Swoich ostatnich badań morfologii- one są ważne. Nie poddawaj się tylko, w sensie zbraknie Ci cierpliwości, przy takiej hemoglobinie, nie wolno Ci tego zrobić.
Na stawach się nie znam, ale z hematologią jestem troszkę obznajomiona. Tu dzieje się coś niepokojącego. Ginekologa zrób plisss, wyeliminujesz jeden z czynników. Bo jak obserwuję tę Twoją walkę, to dalsza diagnoza przebiegać będzie na drodze, eliminacji właśnie. Trzymam kciuki i cierpliwości życzę
Wysłany: Wto Lut 22, 2011 9:12 pm
.....puma siostro...Ty wiesz....działamy....czasem moze pana doktora uda sie zarazic łuszczyca lub łzs....rece mi opadły...ale tylko do połowy...szerokiej drogi,gumowych drzew...a jak wrócisz to sprawdzimy czys nie zaciazyła
gosc [Usunięty]
Wysłany: Wto Lut 22, 2011 9:46 pm
Malutkie Pumiątko, fajniutka myśl ale tu raczej o wyeliminowanie ewentualnych stanów zapalnych tamże, przy dalszej diagnozie się rozchodzi. Myślę ,że takowa przyjemność ją jednak nie minie Puma powodzenia, rozpoznany wróg, to swój wróg
Wysłany: Sro Lut 23, 2011 8:12 am
...tak sobie w tej nocce myslałam ....ty siostro jednak dobrze musisz byc trzepnieta....widac to u nas rodzinne
boli jak jasna cholera...lekarz ma gdzies...leków nie wolno bo w droge...matko cięzko jest lekko zyc
...a tys taka młoda i....jaka piekna ...w sumie to tymi len włosami te stawy poprzykrywasz.....moze pomóc nie pomoże ale...ludzie ci beda zazdraszczac!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum