Tyle tylko ze dla mnie stosowanie czegos bezmyslnie przez piec lat nie jest argumentem .W taki sposob mozna by kazde leczenie skrytykowac jesli by nie pomagalo a mimo to stosowane bylo przez taki okres .W kazdej tez ulotce podawany jest czas jak dlugo dany steryd sie stosuje .Mozna pzegiac i stosowac za dlugo 3 miesiace ale nie 5 lat .
Tyle tylko ze dla mnie stosowanie czegos bezmyslnie przez piec lat nie jest argumentem .W taki sposob mozna by kazde leczenie skrytykowac jesli by nie pomagalo a mimo to stosowane bylo przez taki okres .W kazdej tez ulotce podawany jest czas jak dlugo dany steryd sie stosuje .Mozna pzegiac i stosowac za dlugo 3 miesiace ale nie 5 lat .
Jak napisałam wcześniej
nie każdy jest tak bystry w sloganie medycznym jak ty Walduś
czy czytaniu ulotek
niektórzy muszą na własnych błędach się tego uczyć
ufając lekarzowi i stosując się do jego wskazań
Jak też jak tu pisze jakby tak przy niedzieli coś na oczy padło
Cytat:
Nigdzie też nie pisze że nigdy i nigdzie nie wolno sterydy
ostrzegam tylko przed ich stosowaniem
znając ich skutki uboczne na własnej skórze
uważam też że każdy łuszczyk ze swojego doświadczenia powinien ostrzegać nowych nie doświadczonych w chorobie
Łuszczyca jest chorobą krępującą dla wielu i każdy chce ją ukryć czy szybko zaleczyć
czym a jakżesz sterydami tylko potem już niewiele działa
_________________ Prawdziwa przyjaźń opiera się na tym,co jest dobre dla obydwu przyjaciół
To jakieś usprawiedliwienie czy jak
jeśli masz takowy sposób to dawaj ja nie mam jakoś ochoty na dobre rady
w wesołej formie
biorąc pod uwagę prace mojej kory nadnerczy po onych
ostatnimi czasy
mogę jeno takie
http://www.youtube.com/wa...feature=related
_________________ Prawdziwa przyjaźń opiera się na tym,co jest dobre dla obydwu przyjaciół
Ależ ja tak samo je traktuje co nie znaczy że czytam wszystko
jeśli mi coś nie pasuje omijam
koncze tą wymianę zdań bo nie będę przelewać z pustego w próżne
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum