Witam!!!
Nazywam się Ewa mam prawie 20lat. Mieszkam w Gdańsku gdzie pracuje i się uczę. Łuszczycę mam od 8lat. Jestem osobą bardzo otwartą (czasmi to źle).Bardzo szybko się zaprzyjaźniam Mam wspaniałego męźczyznę i cudownego pieska (Nelcia). I nie mogę tez zapomnieć o spaniałych rodzicach i bracie (Daniel 17lat). I tak już dużo wiecie o mnie hahaha
Przyszła pora na mnie. Mam na imię Monika, rocznik 1981, zodiakalna Waga. Z ł od listopada 2008r. Żyję, pracuję, dołuje się, raduję - czyli jak każdy. Kocham zwierzęta, uprawiam sport ale sama dla siebie. A jak wyglądam? Zobaczcie sami
http://s221.photobucket.c...d119/dragonnia/
Róznie wychodze na fotach więc prosze o wyrozumiałość
Wysłany: Czw Sty 20, 2011 6:29 pm
No witam was wszystkich. Ja mam na imię Monika, ale tyle to chyba wiecie Mam 22lata i na przyjaciółkę ł choruje 12lat. A i co wam by tu jeszcze powiedzieć.... Mam wspaniała córkę i też mam nadzieję jak każdy, że nie odziedziczy pani ł bo dla mnie to by była załąmka.
Hej!!!
To teraz ja. Mam na imię Maciek lat 18 znak zodiaku bliźnięta. Mieszkam w Ełku. Chodzę z łuszczyca już grubo ponad 2 lata. Uczę się, spotykam z znajomymi, imprezuje ile się da i oto cały ja moją pasja są filmy i muzyka fan muzyki rock i metal więcej informacji PW
luna
Wysłany: Pią Gru 28, 2012 2:51 pm
Mam na imię Marta i w przyszłym roku będę obchodziła 20 rocznicę mojej znajomości z ł. Chyba kanalię na kolację zabiorę z tej okazji
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum