witam łódzkie biedroneczki coś się nam tu cisza zrobiła czy wszyscy wyjechali Ewo ,gdzie się podziałaś?Tygrysku,czy już wyzdrowiałaś ?:mrgreen:
gosc [Usunięty]
Wysłany: Sro Lip 21, 2010 8:41 am
Co prawda nie jestem łódzką biedroneczką ale tak myślę,że tam u Was to jakieś straszne klopoty z komunikacją som Bo jak coś,to u nas ona działa bez zarzutu....na zasadzie mówisz i masz także rozwijać żagle proszę bo kierunek wsch. jest kierunkiem najlepszym w te wakacje
wyzdrowialam dzielnie - teraz do urlopu sie szykuje - czyli jade do krakowa w ten weekend i nad morze (gdansk i okolice) od 4 sierpnia do 8 sierpnia bede
_________________ kot tez czlowiek, tylko ma ogon, futerko i jest madrzejszy...
gosc [Usunięty]
Wysłany: Sro Lip 21, 2010 10:04 pm
Tysiu to przyjemnego odpoczywanka w miłym towarzystwie
a ja na urlop muszę poczekać do 09 sierpnia jedziemy z mężem pod namiot.nie zdecydowaliśmy jeszcze w którą stronę.miłego wypoczynku życzę wszystkim :mrgreen:zazdroszczę Tygrysiu morza.dawno nie byłam bo za mało dudków mam
tez tak zauwazylam - co sobie zaplanuje odpoczynek to mi sie wscieknie plan...
ale ze mna tak jest ze jak cos to chodzi seriami - mam nadzieje ze to ostatnia juz seria chorob w domu bo jak nie to bede drapac
szater tak swoja droga moze bys cos wydumala?
_________________ kot tez czlowiek, tylko ma ogon, futerko i jest madrzejszy...
gosc [Usunięty]
Wysłany: Czw Lip 22, 2010 9:41 pm
A bo to i taka prawda jest,że jak chcesz rozśmieszyć Boga to mu opowiedz o swoich planach.Trzymaj sie dzielnie Kocie i pozdrów chorą rodzinkę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum