Łuszczyca Łuszczyca - leczenie - forum Łuszczyca
Leczenie, profilaktyka, wymiana doświadczeń

Artykuły o leczeniu łuszczycy, Artykuły o Łuszczycy, Leczenie ŁuszczycyArtykuły  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
Znak zodiaku a łuszczyca

Jaki jest Twój znak zodiaku?
Baran
8%
 8%  [ 10 ]
Byk
7%
 7%  [ 8 ]
Bliźnięta
15%
 15%  [ 17 ]
Rak
7%
 7%  [ 8 ]
Lew
5%
 5%  [ 6 ]
Panna
6%
 6%  [ 7 ]
Waga
7%
 7%  [ 9 ]
Skorpion
12%
 12%  [ 14 ]
Strzelec
3%
 3%  [ 4 ]
Koziorożec
8%
 8%  [ 10 ]
Wodnik
9%
 9%  [ 11 ]
Ryby
7%
 7%  [ 9 ]
Głosowań: 113
Wszystkich Głosów: 113

Autor Wiadomość
GwiazdaDisco 
Nierealna...

Wysłany: Czw Mar 04, 2010 1:58 pm   

Ja mam 30 maja urodziny to zaczniemy u mnie i skończymy u Ciebie Szaterko :P
Chyba że ktoś ma jeszcze wcześniej albo później to się przedłuży :) :cool: :mrgreen:

P.S: A moge pisać na fioletowo?!? :roll: :wink:

Paweł 

Wysłany: Pią Mar 05, 2010 12:18 pm   

To raczej u mnie można rozpocząć ;D Mam przed dniem Matki ;)

GwiazdaDisco 
Nierealna...

Wysłany: Pią Mar 05, 2010 6:52 pm   

Dajmy na to wyjde z domu 26 maja a wróce 26 czerwca :P hehe

zbig62 
Zbanowany
Inne spojrzenie

Wysłany: Pią Mar 05, 2010 8:01 pm   

Jestem z Was wiekowo najstarszy, więc nie zrobilibyście źle, słuchając mnie światopoglądowo czyli ogólnie, bo żyjąc dłużej, miałem więcej czasu na szybsze ułożenie sobie wszystkiego w spójny, logiczny światopogląd. Mentalnie ani biologicznie mój wiek 62 lat mnie nie przytłacza i nie chciałbym być ani o rok młodszy. Bo nie czuję się lepiej w tym ludzkim świecie, niż jakbym uczestniczył w trudnej, skomplikowanej grze, choć mam świadomość, że dobrowolnie w niej się znalazłem.

Zdaję też sobie sprawę, że uczestnictwo w tej grze w bycie człowiekiem na Planecie Ziemi jest specjalną szkołą oczyszczania mniej lub bardziej zdemoralizowanych kosmitów. Może z moim kumplem-skrętem AA z KT95 też trochę takimi huncwotami byliśmy, że nas ta ziemska oczyszczalnio-umywalnio-szkoła przyciągnęła, choć wydawało się nam, że wchodzimy w nią dobrowolnie.

Wiem, że na ogół nie lubi się mnie wśród ludzi, ale nie wpływa to na moje podejście do życia i świata, i nie myślę się zmieniać. Moje ziemskie życie określam jako na ogół okropne, choć zapowiadało się wcześniej i było na ogół potem nieporównanie gorsze, niż w końcu się jakoś wyklarowało. Mam ogrom zainteresowań, planów, dążeń i marzeń, a moje marzenia spełniają się całkiem ciekawie i sensownie.

Nie ukrywam, że chcę zmienić cały ludzki świat w demokratyczno-ekologiczno-socjalistyczne, z małą ilością efektywnie zorganizowanej pracy dla wszystkich, realne NIEBO na Ziemi dla wszystkich ludzi i stworzeń (jak to już raz zrobiliśmy z AA na DM12, ale w to ostatnie nie musicie już wierzyć), choć jako wygodnicki leń i na luzie, jestem przeciwieństwem pracusia.

W każdym razie możecie być pewni, że Przyroda jest systemem doskonałym, boskim, a ludzka cywilizacja tylko zboczeniem i nowotworem. Propozycje moje Całkowitej Przebudowy Cywilizacji (CPC) polegają na tym, by była nowotworem łagodnym, a nie złośliwym, no i by ludzie zrozumieli, że indywidualizm nie liczy się tak, jak ogół i wspólnotowość, oraz że nie istnieje zysk w ekonomii, co czyni kapitalizm ustrojem błędnym merytorycznie, który koniecznie trzeba zmienić, a także, że Planeta jest stworzeniem żyjącym, wobec którego jesteśmy tylko chorobotwórczymi, bezmyślnymi mikrobami, winnymi szacunek i podziw zdrowym, harmonijnym mikrobom-stworzeniom.

Podziękowanie dla Pawła za Pozdrowienia, a innym użytkownikom życzę, by nie pamiętali, że odgryzałem się niektórym za atakowanie mnie.
Jeśli nie pamiętasz, jaki najlepszy zestaw cech wybrałaś/eś na ziemską drogę życia przed urodzeniem się na Ziemi, to nie znaczy, że tak nie było, lecz że nie pamiętasz. A nie pamiętać jest mądrzej, niż pamiętać. Łuszczyca - wg mnie - to nie choroba, a prawidłowa właściwość skóry w obliczu nieprawidłowych ludzkich odżywiań się. Choć taka okropnie przykra, jednak ułatwia wyższe rozumienia i odnalezienie się.

WYROCZNIA
[Usunięty]

Wysłany: Sob Mar 06, 2010 11:06 am   

JA WIEM WSZYSTKO WIĘC ZALECAM CI PRZENIEŚĆ TĄ LUDZKĄ EGZYSTENCJE NA TYM LUDZKIM PADOLE W KOSMOS UWALNIAJĄC TYCH PRYMITYWNYCH LUDZI OD TWOJEGO MĘCZĄCEGO I JAKŻE WYNIESIONEGO NA CHORE WYŻYNY JESTESTWA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JESTEŚ STWORZONY DO ŻYCIA W INNYM WYMIARZE JEST TYLE GALAKTYK POZA GRANICAMI LUDZKIEGO ROZUMU I LUDZKIEJ LOGIKI NIE MĘCZ SIĘ NA TEJ PLANECIE TO TOBIE NIE SŁUŻY TE PRYMITYWY CIE NIGDY NIE ZROZUMIEJĄ UWAŻAM ŻE I TAK DŁUGO JAK NA 62 LATA PRZEBYWAŁEŚ NIE W TYM WYMIARZE TRACĄC SIŁY NA MĘKĘ TUTAJ JEST ŚWIAT KTÓRY BARDZIEJ CIĘ POTRZEBUJE I WŁAŚNIE UPOMINA SIĘ O CIEBIE O TWOJE WSPANIAŁE JESTESTWO TU JEST TWOJA WYMARZONA EKOLOGICZNA DEMOKRACJA ISTOTY KTÓRE CIE ROZUMIEJĄ I CHCĄ ŻEBYŚ DO NICH PRZYBYŁ WIĘC WZYWAJĄ CIE !!!!!!!!! KOSMICI TO TWÓJ ŚWIAT

ps.loty w kosmos są przecież możliwe :idea:
Ostatnio zmieniony przez WYROCZNIA Sob Mar 06, 2010 1:05 pm, w całości zmieniany 2 razy  

gosc
[Usunięty]

Wysłany: Sob Mar 06, 2010 12:19 pm   

WYROCZNIO nie lubię Cię :evil: Jeżeli miał to być dowcip to jest on bardzo niskich lotów :shock:
Podżeganie do samobójstwa jest ścigane przez prawo tego państwa.

Uważam,że twój post powinien być natychmiast zablokowany.Po raz pierwszy żałuję, że administrator działa opieszale :cry:

WYROCZNIA
[Usunięty]

Wysłany: Sob Mar 06, 2010 12:49 pm   

Proszę pani ja wcale nie miałem czegoś takiego na myśli nie wiem dlaczego pani tak pomyślała ,mnie raczej chodziło o to żeby ten pan wyniósł się w kosmos tam jest wiecej miejsca na jego innowacyjne pomysły

zbig62 
Zbanowany
Inne spojrzenie

Wysłany: Sob Mar 06, 2010 1:26 pm   

Nie przejmujcie się, jak i ja nie przejmuję się takimi szczekaczo-plujami. Ja pomagam zainteresowanym znaleźć odpowiedzi na najważniejsze pytania, w obliczu których kompromitują się religie, nauka i wierzący im dorośli, wychowujący następne pokolenia. Każdy szukający takich najważniejszych odpowiedzi przyzna, że moje wyjaśnianie świata i życia jest logiczne, spójne, wszechstronnie uargumentowane i znajdujące pokrycie w obserwowanym świecie i życiu.

A chyba nikt nie myśli, że takie całościowe poglądy jak moje, jest łatwo posiąść, gdyż nie leżą one na ulicy, lecz trzeba było poskładać je z wielkiej ilości przyswojonej interdyscyplinarnej wiedzy. Trzeba było mieć czas, by się temu poświęcić, a odpowiednie, w dużej ilości książki też nie leżały na ulicy, lecz trzeba było ich szukać i płacić zań często ostatnie pieniądze. Uczciwi i rzetelni przyznaliby, że nie uderzyła mi żadna sodówa do głowy, lecz należę do najskromniejszych, nigdy nad nikogo się nie wywyższając, bo i nie miałbym ku temu najmniejszego powodu, jako że wszyscy wszystko nawzajem sobie zawdzięczamy i nikt nie jest lepszy ani gorszy od innych.
Jeśli nie pamiętasz, jaki najlepszy zestaw cech wybrałaś/eś na ziemską drogę życia przed urodzeniem się na Ziemi, to nie znaczy, że tak nie było, lecz że nie pamiętasz. A nie pamiętać jest mądrzej, niż pamiętać. Łuszczyca - wg mnie - to nie choroba, a prawidłowa właściwość skóry w obliczu nieprawidłowych ludzkich odżywiań się. Choć taka okropnie przykra, jednak ułatwia wyższe rozumienia i odnalezienie się.

gosc
[Usunięty]

Wysłany: Sob Mar 06, 2010 2:00 pm   

WYROCZNIO daj sobie na spokój z tym edytowaniem swojej pierotnej wypowiedzi :evil:
Widzę,że doszliśmy do tego samego wniosku-nie pomyślałaś i "palnęlaś"każdemu się zdarza.

Dziękuję,że wzięłaś moją opinię pod uwagę-to,że nie cytowałam Twojego pierwszego posta to tylko danie Ci szansy na wyjście z twarzą z tej bardzo nieładnej wypowiedzi :lol: Pozdrawiam

WYROCZNIA
[Usunięty]

Wysłany: Sob Mar 06, 2010 3:06 pm   

Ta odpowiedz była dobra ,tylko może nie bardzo przemyślana, poprostu emocje ,jestem tu długo gościem czytam wasze rady ale dzisiaj nie wytrzymałem czytając posty tego pana a rzucają sie bardzo w oczy na tym forum.Nie rozumiem tylko jak można takie rzeczy pisać moim zdaniem jesteście poprostu przez niego obrażani,mnie zablokować po pierwszym poście a on dalej niech pisze takie bzdety.Szczekopluj to raczej jest on, niezrównoważony emocjonalnie pajac który zajmuje tylko miejsce swoimi durnymi postami na forum które jak mi się zdawało jest dla ludzi dotkniętych chorobą skóry a nie głowy jak pan Zbig więc pytam co ON tu jeszcze robi!!!!!!!!!!!!! moim zdaniem odstrasza ludzi z tego forum :evil: :evil: :evil:

tygryska 
tygryska

Wysłany: Sob Mar 06, 2010 8:49 pm   

wyrocznio spokojnie - osoby ktore choruja na łuszczyce maja sie nie denerwowac ;) a pana "z" mozna po prostu ignorowac :)

Paweł 

Wysłany: Sob Mar 06, 2010 11:23 pm   

Wyrocznio może miałeś co innego na myśli, ale źle to ująłeś. Też czytałem pierwotną wypowiedź i też miałem złe skojarzenia.

Niemniej jednak Twoja poprzednia sygnaturka wzbudziła we mnie sporo humoru (w pozytywnym znaczeniu).

Ja tam się ogólnie za dużo nie wtrącam w to wszystko, bo to nie ma sensu. Po co mam tracić czas na kłótnie.

szater 

Wysłany: Nie Mar 07, 2010 5:34 pm   

Oj troszki mnie nie było a tu dzieje sie ze hej! :twisted:
Tego sie własnie obawiałam że komus puszczą nerwy :evil:
Nie jest dobrym wyjsciem udawac że sie nie widzi problemu,nie właczac sie do dyskusji a potem krytykowac kogos komu postronki pusciły,jestem jedną z dwóch osób ,która najwięcej zebrała od pana Z i dlatego bardzo Was wszystkich prosilam ignorujcie go,nie wdawajcie sie w dyskusję bo szkoda czasu,zdrowia i nerwów -Naszych-to chory człowiek! :twisted:

zbig62 
Zbanowany
Inne spojrzenie

Wysłany: Nie Mar 07, 2010 6:50 pm   

Ciesz się, Szater, że Ty jesteś zdrowa, choć za żadne ludzkie skarby nie zamieniłbym się z Tobą na zdrowie, zarówno to od somy, jak i to od psyche. Jakbyś była bardziej spostrzegawcza w swym zdrowiu, to zauważyłabyś, że nigdy pierwszy nikogo nie zaczepiłem, a jedynie rewanżuję się w niewielkim stopniu, jak ktoś na mnie szczeka lub/i pluje, by dawać do zrozumienia, że nie opłacają się takie brzydkie, a często chamskie i wulgarne ataki na mnie, w czym masz swój udział, Szater. Gdybym się nie zjawił w tym serwisie, to dalej bylibyście jak przysłowiowe błędne owce, żeby nie powiedzieć jak. przysłowiowe stado b-ranów bez przewodnika, ogłupiane i oszukiwane ze wszystkich stron.

Darmo dałem Wam najważniejsze wyjaśnienia, abyście nie zmarnowali tego swego wcielenia, abyście mogli poznać sens i cel waszego istnienia, a za to spotkało mnie od niektórych Was tyle nieładnych ataków. Niezbyt to ładne ani chwalebne.

GwiazdaDisco 
Nierealna...

Wysłany: Pon Mar 08, 2010 3:31 pm   

Ale Kochani... przejdźmy do meritum sprawy :razz:
Ten dział został stworzony do omawiania spraw dotyczących znaków zodiaku więc nie odbiegamy od tego tematu
:cool: :wink:

Odpowiedz do tematu