Witam po długiej przerwie tak po krótce opiszę co się pzez ten czas działo .W pierwszej turze otrzymałam 50 zastrzyków po odstawieniu wszystko szybko wróciło do stanu sprzed kuracji ale musiałam też przeleczyć boleriozę .We wrzesniu2011 wrócono do enbrelu przez 3miesiące dostałam podwójną dawkę efekt był dobry ,pod koniec roku kiedy zaczęły się oszczędności obniżonodawkę do jednego zastrzyku a w styczniu kurację przerwano .Narazie jest ok zobaczymy jak długo w piątek jadę do szpitala reumatologicznego w Sopocie może tam coś dalej wymyślą.
Witam po długiej przerwie na dzień dzisiejszy jest już ok ,biorę udział w badaniu klinicznym nowego leku biologicznego ,co będzie dalej zobaczymy ,teraz jest wszystko ok .Pozdrawiam!
zaraz postaram się to w skrócie opisać jest to trzecia faza badania klinicznego leku o nazwie BRODALUMAB badanie to potrwa 5lat efekt był już po pierwszym zastrzyku a muszę dodać,że byłam w stanie bardzo ciężkim,zajęta skóra bolące stawy erytrodermia efekt 4tygodni bez żadnych leków [taki był warunek przed przystąpieniem do badania]w poniedziałek jadę na 6 zastrzyk skóra jest czysta zdarza sięlekki ból stawów gdy sięzbliża termin zastrzyku .Zobaczymy co będzie pózniej [narazie nikt tego nie wie]trzeba cieszyć się tym co jest teraz ateraz jest dobrze.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum