Łuszczyca Łuszczyca - leczenie - forum Łuszczyca
Leczenie, profilaktyka, wymiana doświadczeń

Artykuły o leczeniu łuszczycy, Artykuły o Łuszczycy, Leczenie ŁuszczycyArtykuły  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
Exorex Lotion- najskuteczniejszy lek na łuszczycę!!!
Autor Wiadomość
Exorex Lotion

Wysłany: Nie Lut 14, 2010 1:57 pm   Exorex Lotion- najskuteczniejszy lek na łuszczycę!!!

Exorex Lotion- to najskuteczniejsza emulsja zwalczająca objawy łuszczycy na rynku. Niestety niedostępna w Polsce... Jeśli jesteś zainteresowany/a proszę o kontakt:

GWARANCJA NAJNIŻSZEJ CENY!!!

piotrjanik85@gmail.com

Revitol_pl

Wysłany: Czw Mar 04, 2010 1:42 pm   

Czy to kolejna beznadziejna reklama czy jednak cos jest na rzeczy?? Bo pierwsze co mnie uderza to gwarancja najniższej ceny i obiecywanie złotych gór. Jakos nie jestem przekonany.

Biedronka30 

Wysłany: Sro Kwi 28, 2010 3:58 pm   

ja moge poswiadczyc o skutecznosci serii exorex....sama uzywałam ale kremu połowe tanszy od lotiony i zaskakująco szybkie rezultaty łszuczyca blednie momentalnie...teraz mozna kupic na allegro ale lepiej jak ma sie kogos w anglii i moze przysłac ...na allegro z akrem płaciłam 100 zł a z anglii 45 zł plus przesyłka ale mozna wtedy zamówic wiecej i duuzo duzo taniej wychodzi o połowe prawie

Maściożerca
http://jacenty50.blogspot.com/

Wysłany: Pon Maj 03, 2010 4:22 pm   

Gdyby ktoś naprawdę potrzebował jakiś konkretny lek z Anglii ( Londyn) mogę myślę załatwić absolutnie bez zarobku ( wyłącznie koszt kupna+przesyłki )

Revitol_pl

Wysłany: Sob Maj 08, 2010 2:02 pm   

Mimo wszystko jedna opinia to troche za mało aby mnie pzrekonac co do skutecznosci tej maści. Tym bardziej,że póki co nie jest dostepna w Polsce. Dla mnie wyglada to jak chęc zarobienia niż pomocy dla innych.

Odpowiedz do tematu