Wysłany: Nie Lut 14, 2010 1:57 pm Exorex Lotion- najskuteczniejszy lek na łuszczycę!!!
Exorex Lotion- to najskuteczniejsza emulsja zwalczająca objawy łuszczycy na rynku. Niestety niedostępna w Polsce... Jeśli jesteś zainteresowany/a proszę o kontakt:
Czy to kolejna beznadziejna reklama czy jednak cos jest na rzeczy?? Bo pierwsze co mnie uderza to gwarancja najniższej ceny i obiecywanie złotych gór. Jakos nie jestem przekonany.
ja moge poswiadczyc o skutecznosci serii exorex....sama uzywałam ale kremu połowe tanszy od lotiony i zaskakująco szybkie rezultaty łszuczyca blednie momentalnie...teraz mozna kupic na allegro ale lepiej jak ma sie kogos w anglii i moze przysłac ...na allegro z akrem płaciłam 100 zł a z anglii 45 zł plus przesyłka ale mozna wtedy zamówic wiecej i duuzo duzo taniej wychodzi o połowe prawie
Mimo wszystko jedna opinia to troche za mało aby mnie pzrekonac co do skutecznosci tej maści. Tym bardziej,że póki co nie jest dostepna w Polsce. Dla mnie wyglada to jak chęc zarobienia niż pomocy dla innych.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum