Wysłany: Sob Maj 22, 2010 8:42 am Gara Rufa w Szczecinie?
Słyszałem o tej rybce i podobno jest w jakiś sposób skuteczna. Czy ktoś słyszał o niej? Korzystał? W Szczecinie powstał salon kosmetyczny z tymi rybkami.
nie stosowałam ale słyszałam. jak dla mnie jest to takie jakieś dziwne zresztą te rybki nie leczą łuszczycy tylko zjadają namoczoną łuskę. to samo da wymoczenie się w ziołach i starcie łuski ręcznikiem kiedy jest jeszcze miękka od wody. ale próbuj, i podziel się wrażeniami jak możesz
Witam serdecznie i gorąco wszystkich ze Szczecina Sprawdź jak w przyjemny i relaksacyjny sposób możesz złagodzic dolegliwości związane z łuszczycą. Na każdy rodzaj łuszczycy rybki pomagają uporac się z nadmiernie rogowaciejącym naskórkiem. Duży basen (można wejśc calemu i w towarzystwie ), tysiąc rybek, nastrojowy klimat. Odwiedź na choc raz a na pewno wrócisz świąteczna promocja 50% zniżki! Zapraszam Rybka
czy ktos probowal takich zabiegow? ciekawe jak mialoby to wygladac, mialbym wejsc caly do basenu? a co z pozostalymi klientami? , ze mnie rybki by sie tyle nazarly ze inni by nie skorzystali
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Pon Sty 28, 2013 3:48 pm
miałam takie zabiegi za friko....w Turcji....nawet sama nie chciałam ale wejscie do wody sprowokowało rybki....moze to i dla kogos miłe uczucie...dla mnie niekoniecznie,gdyby mi przyszło jeszcze płacic nie zdecydowałabym sie.Jezeli chcesz spróbowac to ja bym na twoim miejscu dogadała sie z włascicelem na kokretna godzine,powiem ci ze były przypadki ze panie przychodzące na kosmetyke stóp rezygnowały z usług gdy widziały osoby z łuszczyca,korzystające z tego zabiegu.....
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
Szczerze? Do co do tych rybek to szału nie ma. Możliwe że moi rodzice trafili na jakiegoś oszusta albo czy coś, ale miałam takich rybek (rok temu) 30. Fakt troche tanie były, ale po 5 minutach tak na prawde były obojętne na moją skórę i nie zdawało to żadnego testu.Później już nie próbowałam tych rybek
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Pon Sty 28, 2013 7:34 pm
Turcja jest dosc droga,musisz poszukac miejsca gdzie te rybki sie pojawiaja i szukac tam hotelu,taniej jest jak sie samemu załatwi kwatere.....ale przelot samolotem....to wtedy dosc drogo wychodzi.Najlepiej jednak jechac z biurem.Jak moge podpowiedziec 7dni za mało 14 dni zbyt długo...najlepiej 10dni....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum