Wysłany: Pią Maj 15, 2009 12:07 am Potrzebna Recepta / Lek
Witam serdecznie wszystkich.
Bylem zarejestrowany na Forum jednak zagubilem gdzies Login.
Szukam kogos kto mogl by mi zalatwic Robiona Masc Cygnoline 2% duze opakowanie. Nie ma mnie w Polsce wiec nie mam mozliwosci zalatwienia tego od swojego lekarza.
Prosze o Kontakt osoby ktora moze cos takiego zalatwic.
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Pon Mar 26, 2018 9:03 am
wypisuję recepty??? cos ci sie pomyliło...ja nie lecze nikogo,od tego sa lekarze ja dziele sie swoja wiedza i doswiadczeniem w leczeniu mojej łuszczycy...a choruje już przeszło 50lat wiec co nieco przezyłam i przetestowałam
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
A i tak kończy się na chińskiej maści
Dobrze, że ją wymyślono, zawsze w biedzie się można podratować pomiędzy próbami z innymi bajerami. Zresztą, nie wiadomo na 100% czy w jej składzie jest steryd choć zakładam, że tak. Ta maść jest zbyt skuteczna, by była wolna od mocnej chemii.
Tak uważam.
Napisz mi jeśli to nie problem co w Twoim przypadku, oprócz tej maści, działa?
Czy masz wypracowany jakiś stały zestaw maści, suplementów itp, które stosujesz na co dzień bo się sprawdzają? Na czym się opierasz w zmaganiach ze swoją łuszczycą?
Interesuje mnie to co przetestowałaś i co możesz z własnego doświadczenia polecić. Różnie bywa w przypadku innych osób ale warto dzielić się wiedzą a pewnie jej trochę już uzbierałaś.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum