Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Pią Sty 21, 2011 8:49 am Spotkanie w Wisniowej Górze
Kochani moze troszke pózno ale podaje do wiadomosci informacje o spotkaniu w Wisniowej Górze.Bedzie tam zlot Biedronek z całej Polski.Odbywac sie tam bedzie Walne zebranie Ogólnopolskiego Stowarzyszenia Ludzi chorych na Łuszczyce "Psoriasis"
Mile widziani sa wszyscy chetni bez wzgledu na to czy sa członkami Stowarzyszenia czy nie
Podaje podstawowe informacje:
Informacje organizacyjne o spotkaniu:
Miejsce.
Ulokujemy się w ośrodku "Relaks" , tam będziemy mieli noclegi w pokojach ośrodka rekreacyjno-wczasowego, salę na obrady, salkę na ew. kaprysy pogody czy wieczorne pogaduszki i piękne tereny spacerowe oraz możliwość zwiedzenia Łodzi.
Szkic programu naszego spotkania, a szczegóły będziemy dopracowywali.
Piątek
od 16.00 - przybywanie uczestników
- zakwaterowanie
- zwiedzanie ośrodka
- wieczorne biesiadowanie
Sobota
09.00 - Śniadanie
11.00 - Walne Zebranie Członków Stowarzyszenia
14.00 - obiad
- wycieczka do Łodzi
19.00 - kolacja
- zielony wieczor terapeutyczno-integracyjny
Niedziela
- śniadanie (we własnym zakresie) i rozjeżdżamy się.
(wszystkie punkty poza tymi z godzinami są jeszcze na etapie ustalania - dogramy to po dyskusji i po Waszych sugestiach)
Koszty:
nocleg 1 - ok. 25 zł
Obiad ok. 30 zł.
i koszty dojazdu.
Pozostałe: pozostałe posiłki zorganizujemy sobie sami, wiec prowiant zabieramy ze sobą lub liczymy, że kupimy na miejscu.
Samo spotkanie 29 stycznia 2011r. o godzinie 11.00.
Wysłany: Sob Sty 22, 2011 9:43 am
Ludziska sie wystraszyli a naprawde fajnie bedzie i troszke ludzi z naszego forum jedzie..dawajcie ludkowie mili...jest czas ...jest impreza
Puma jak długo ty w tej mojej SZklarskiej Porebie bedziesz?
Wysłany: Sob Sty 22, 2011 11:21 pm
Szater Fajna sprawa naprawdę ale jak dla mnie daleko... A mam na co kasę wydawać. Latem można coś takiego zrobić A po drugie 29 mam egzamin z prawa karnego.... Ale wam wszystkim życzę udanego spotkania Pozdrawiam.
Wysłany: Nie Sty 23, 2011 10:32 am
Takich zlotów ,spotkan i inszych podobnych imprez jest bardzo wiele w ciagu roku ...jak ktos chce moze dobrac sobie okolice i czas co mu bedż odpowiadały....a jest naprawder super....a ile mamy par potworzonych własnie na takich zlotach....
Wysłany: Nie Sty 23, 2011 12:33 pm
Ludzie jada ze Slaska , Nowego Targu....a ja z Zielonej Góry tez bliziutko nie mam...wystarczy chciec...wzajemnie sie zbieramy,umawiajac sie w konkretnym miejscu i jedziemy albo samochodem albo pociagiem...
Wysłany: Wto Sty 25, 2011 7:43 am
...myslałam ze uda mi sie wyrwac na pare dni i wtedy...mogłabym ewentualnie na ciebie popatrzec ale rzeczywistosc okazała sie smutna nie ma wyjazdu...nie ma nart....bo nie ma kasy....cos za cos
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum