Witam wszystkich,dołączyłam do was bo mam nadzieje że znajdę tutaj pomoc i odpowiedzi na swoje pytania związane z naszą chorobą.Pozdrawiam cieplutko:))
_________________ Mi nie wolno absolutnie nic obiecywać. Nienawidzę rozczarowań... Ufam - czasem za bardzo, więc zanim coś do mnie powiesz pomyśl dwa razy. Nigdy nie mów o uczuciach, jeśli one naprawdę nie istnieją. Nigdy nie mów 'Kocham', jeśli naprawdę Ci nie zależy. Nigdy nie mów że na 'zawsze', jeśli nie jesteś pewien. Nigdy nie bierz mnie za rękę, jeśli masz zamiar złamać mi serce. Nigdy nie mów, że coś będzie, jeśli nawet nie masz zamiaru zacząć. Nigdy nie patrz w moje oczy, jeśli wszystko co robisz jest kłamstwem
Dziękuje za sympatyczne przywitanie.Oj mnie się tak szybko nie pozbędziecie .Kilka słów o mnie to mam 30 lat,ta wredota Ł dopadła mnie z ok.3 lata temu.Oczywiście zaczeło się latanie po lekarzach i każdy przepisywał mi tą samą maść ELOCOM którą używałam dość długo,efekty były krótko trwałe co w jednym miejscu zaleczyłam to wychodziło gdzie indziej .Obecnie szukam odpowiedniego lekarza który będzie wiedział jak mi pomóc,bo gdy przychodzi lato to przeżywam koszmar.No i mam pytanko czy przy naszej chorobie powinniśmy unikać jakiś pokarmów a jakimi powinniśmy się objadać bez opamiętania.Pozdrawiam wszystkich cieplutko
_________________ JUSTYŚ
gosc [Usunięty]
Wysłany: Wto Paź 19, 2010 8:10 pm
Justyna teoria mówi... że tak...dieta ma wpływ na ł..W moim przypadku... to tylko teoria...próbowałam wszystkiego
Tobie na początek polecałabym....... http://www.faceci.com.pl/dieta.html
Poczytaj nas troszkę.... i może ten nowy lekarz... okaże się... niekonieczny.Pozdrawiam
Mi też żadne leki nie pomagały, za każdym razem jak mam wysyp to ląduje w szpitalu! A potem tylko solara!
_________________ Mi nie wolno absolutnie nic obiecywać. Nienawidzę rozczarowań... Ufam - czasem za bardzo, więc zanim coś do mnie powiesz pomyśl dwa razy. Nigdy nie mów o uczuciach, jeśli one naprawdę nie istnieją. Nigdy nie mów 'Kocham', jeśli naprawdę Ci nie zależy. Nigdy nie mów że na 'zawsze', jeśli nie jesteś pewien. Nigdy nie bierz mnie za rękę, jeśli masz zamiar złamać mi serce. Nigdy nie mów, że coś będzie, jeśli nawet nie masz zamiaru zacząć. Nigdy nie patrz w moje oczy, jeśli wszystko co robisz jest kłamstwem
Ja mam ten ból że na solar mi nie wolno bo mam plamy na twarzy od wątroby a tylko po solarce miałam spokój.Teraz z braku słońca to mam masakrę na łokciach i kolanach .Ale chyba zaryzykuje i skocze się podsmażyć ,wezmę zarzucę na twarz ręcznik może nie wpłynie wtedy na plamy.Pozdrawiam
Kto nie ryzykuje to zazwyczaj nic nie osiąga, więc ryzykuj!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum