Łuszczyca Łuszczyca - leczenie - forum Łuszczyca
Leczenie, profilaktyka, wymiana doświadczeń

Artykuły o leczeniu łuszczycy, Artykuły o Łuszczycy, Leczenie ŁuszczycyArtykuły  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
Witam wszystkich:)))
Autor Wiadomość
JustynaW 

Wysłany: Pon Paź 18, 2010 11:49 pm   Witam wszystkich:)))

Witam wszystkich,dołączyłam do was bo mam nadzieje że znajdę tutaj pomoc i odpowiedzi na swoje pytania związane z naszą chorobą.Pozdrawiam cieplutko:))

szater 

Wysłany: Wto Paź 19, 2010 7:17 am   

Witaj Justynko w tej naszej rodzince :* ......poczekaj chwilke zaraz sie zlecą żeby cie przywitac :mrgreen:

tygryska 
tygryska

Wysłany: Wto Paź 19, 2010 10:06 am   

jasne ze sie zleca :) witaj justyna :) :) :)

gosc
[Usunięty]

Wysłany: Wto Paź 19, 2010 12:35 pm   

Justyna witaj :smile:

Paweł 

Wysłany: Wto Paź 19, 2010 2:26 pm   

Czołem Justysiu :) Witamy w naszej sekcie :cool:

Ekscytacja 
Ekscytacja

Wysłany: Wto Paź 19, 2010 5:16 pm   

Witaj Justyś, moja imieniczko :)
Mi nie wolno absolutnie nic obiecywać. Nienawidzę rozczarowań... Ufam - czasem za bardzo, więc zanim coś do mnie powiesz pomyśl dwa razy. Nigdy nie mów o uczuciach, jeśli one naprawdę nie istnieją. Nigdy nie mów 'Kocham', jeśli naprawdę Ci nie zależy. Nigdy nie mów że na 'zawsze', jeśli nie jesteś pewien. Nigdy nie bierz mnie za rękę, jeśli masz zamiar złamać mi serce. Nigdy nie mów, że coś będzie, jeśli nawet nie masz zamiaru zacząć. Nigdy nie patrz w moje oczy, jeśli wszystko co robisz jest kłamstwem

szater 

Wysłany: Wto Paź 19, 2010 5:24 pm   

puma napisał/a:
i ja też witam :mrgreen: swoją drogą to co chwilkę kogoś tu witam a za chwilę tego kogoś już nie ma... :roll:

Bo te młode siostro to...silnie emocjonalnie słabe som cosik...u nich wszystko musi byc natychmiast a jak nie ma to siem obrazajom i znikajom :twisted:

JustynaW 

Wysłany: Wto Paź 19, 2010 7:48 pm   

Dziękuje za sympatyczne przywitanie.Oj mnie się tak szybko nie pozbędziecie :mrgreen: .Kilka słów o mnie to mam 30 lat,ta wredota Ł :evil: dopadła mnie z ok.3 lata temu.Oczywiście zaczeło się latanie po lekarzach i każdy przepisywał mi tą samą maść ELOCOM którą używałam dość długo,efekty były krótko trwałe co w jednym miejscu zaleczyłam to wychodziło gdzie indziej :cry: .Obecnie szukam odpowiedniego lekarza który będzie wiedział jak mi pomóc,bo gdy przychodzi lato to przeżywam koszmar.No i mam pytanko czy przy naszej chorobie powinniśmy unikać jakiś pokarmów a jakimi powinniśmy się objadać bez opamiętania.Pozdrawiam wszystkich cieplutko :grin: :grin:

gosc
[Usunięty]

Wysłany: Wto Paź 19, 2010 8:10 pm   

Justyna teoria mówi... że tak...dieta ma wpływ na ł..W moim przypadku... to tylko teoria...próbowałam wszystkiego :evil:
Tobie na początek polecałabym....... http://www.faceci.com.pl/dieta.html
Poczytaj nas troszkę.... i może ten nowy lekarz... okaże się... niekonieczny.Pozdrawiam :smile:

JustynaW 

Wysłany: Sro Paź 20, 2010 1:51 pm   

Czytam,czytam i obmyślam nowy plan strategii i działania na złagodzenie panny Ł. :mrgreen: Ostródę też już wyczytałam :mrgreen:

Ekscytacja 
Ekscytacja

Wysłany: Czw Paź 21, 2010 12:01 am   

Mi też żadne leki nie pomagały, za każdym razem jak mam wysyp to ląduje w szpitalu! A potem tylko solara!
Mi nie wolno absolutnie nic obiecywać. Nienawidzę rozczarowań... Ufam - czasem za bardzo, więc zanim coś do mnie powiesz pomyśl dwa razy. Nigdy nie mów o uczuciach, jeśli one naprawdę nie istnieją. Nigdy nie mów 'Kocham', jeśli naprawdę Ci nie zależy. Nigdy nie mów że na 'zawsze', jeśli nie jesteś pewien. Nigdy nie bierz mnie za rękę, jeśli masz zamiar złamać mi serce. Nigdy nie mów, że coś będzie, jeśli nawet nie masz zamiaru zacząć. Nigdy nie patrz w moje oczy, jeśli wszystko co robisz jest kłamstwem

JustynaW 

Wysłany: Czw Paź 21, 2010 1:26 pm   

Ja mam ten ból że na solar mi nie wolno bo mam plamy na twarzy od wątroby a tylko po solarce miałam spokój.Teraz z braku słońca to mam masakrę na łokciach i kolanach :sad: .Ale chyba zaryzykuje i skocze się podsmażyć :smile: ,wezmę zarzucę na twarz ręcznik może nie wpłynie wtedy na plamy.Pozdrawiam :smile:

Ekscytacja 
Ekscytacja

Wysłany: Czw Paź 21, 2010 3:13 pm   

Kto nie ryzykuje to zazwyczaj nic nie osiąga, więc ryzykuj!! :P

szater 

Wysłany: Czw Paź 21, 2010 5:46 pm   

...najbardziej ekscytujace jest zdobycie ...trakcji elektrycznej na koleji....super zabawa...wysokie ryzyko...cel ...wypalenie resztek zwojów :brawo:

JustynaW 

Wysłany: Czw Paź 21, 2010 7:32 pm   

Masz rację trzeba ryzykować,dzięki :grin: Chociaż trochę się ogrzeje w taką paskudną pogodę :smile:

Odpowiedz do tematu