Szanowni Państwo,
Nazywam się Monika Gajda. Jestem studentką III roku studiów licencjackich na kierunku kosmetologia w Śląskiej Wyższej Szkole Medycznej w Katowicach. W roku akademickim 2011/2012 przystąpię do obrony pracy licencjackiej nt. ,, Łuszczyca- leczenie i pielęgnacja skóry ‘’. Dlatego zwracam się z uprzejmą prośbą o przeprowadzenie badania ankietowego. Celem mojej ankiety jest dowiedzenie się jak leczone są osoby chore, a przede wszystkim jak dbają o stan skóry. Proszę odpowiadać na każde pytanie . W tym przypadku nie ma dobrych, ani złych odpowiedzi. Każda odpowiedź jest dla mnie bardzo istotna. Ankieta jest w pełni anonimowa. Jej rezultaty posłużą tylko i wyłącznie celom badawczym.
Serdecznie dziękuję za poświęcony czas i uczestnictwo w badaniu ankietowym.
Chętne osoby proszę o kontakt e-mail : monia5556@tlen.pl , gg 1888209 w celu wysłania ankiety i następnie odesłania jej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum