Witam Wszystkich wczoraj się zalogowałem jeszcze nie wiem jaki rodzaj Ł mam.Już dwa razy leżałem w szpitalu i nie mogli stwierdzić jednoznacznie czy to pani Ł .Podejrzewali liszaj płaski ale jak wzięli wycinek to nie to.Drugi wycinek pobrali na Przybyszewskiego w Poznaniu i tam stwierdzili że to jest lub może być Ł ale konkretnie nie powiedzieli.Czekam teraz na następny pobyt w szpitalu. Jak czytałem tu na forum to chyba już wszystkie maści sterydowe na mnie wypróbował mój dermatolog raz pomagały raz nie.Teraz już nie pomagają.Zobaczymy co będzie.Pozdrawiam Serdecznie Wszystkich .
Zmiany mam na plecach udach,łydkach,brzuchu a najwięcej na rękach.A zaczyna się od krostek które zmieniają się w takie łuszczące grudy z których mogę skórę odrywać takimi płatkami
Zanim doczekasz pobytu w szpitalu spróbuj kąpieli opisów poszukaj na forum pełno ich tu mogę ci polecić żel z żywokostu nadaje się na całe ciało złagodzi przynajmniej
A co ty teraz stosujesz na te swoje zmiany?
Napewno ktoś jeszcze coś dorzuci z naturalnych metod jak stosowałeś długo sterydy to może być odbicie po sterydowe trzeba trochę zregenerować skórę a tu mogą się sprawdzić kąpiele w ziołach itp.
_________________ Prawdziwa przyjaźń opiera się na tym,co jest dobre dla obydwu przyjaciół
Mam maść robioną ale zawiera hydrokortyzon 3% zbytnio już nie pomaga,gdy swędzi biorę diphergam25 na noc.Mam balsam Emolium .
[ Dodano: Pią Gru 23, 2011 3:22 pm ]
A najlepiej wymienię co brałem na początek lorinden A ,daivonex,clobederm,dermovate,daivobet to wszystko mi przepisał mój dermatolog .Wszystko stosowałem były wzloty i upadki jak to mówią .Teraz mam tak duży wysyp że aż strach czekam na Nowy Rok bo w tym mnie nie przyjmą do szpitala bo skończył im się limit
Witam Choruje na łuszczycę od 15 roku zycia wtedy tez zaczęlam sie leczyc,zaleczyłam miałam tylko zmiany na łokciach i kolanach Teraz po 22 latach wysypalo mnie znowu Mam zsypane ramiona ,plecy nogi Bardzo mnie to meczy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum