Wysłany: Sro Mar 07, 2012 6:11 pm Polytar (szampon dziegciowy)
Jak często stosować szampon Polytar? Po jednym myciu mam już ogromną poprawę. Wcześniej używając szamponu nie zostawiałem go na głowie przez 2-3 minuty. Praktycznie od razu spłukiwałem piane, a to był błąd.
Ulotka mówi o 1-2 użyciach w ciągu tygodnia. Dermatolog mówiła o 3. Zastanawiam się jednak czy by nie używać go codziennie przez jakiś tydzień, a potem ewentualnie zmniejszać częstotliwość mycia.
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Czw Mar 08, 2012 8:59 am
w łuszczycy nie ma dróg na skróty!nie ma szybko ! jak chcesz osiagnac cel musisz uzbroic sie w cierpliwosc.Skóra głowy regeneruje sie w okreslonym czasie ,jezeli lekarka zaleciła takie stosowanie to tak stosuj,widac jest potrzeba stosowania co drugi dzien.Po zaleconym okresie stosowania w/g wskazan mozesz ustalic na nastepnej wizycie zmniejszenie lub zwiekszenie czasu stosowania-to pomimo wszystko tez lek.Pozdrawiam
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum