Łuszczyca Łuszczyca - leczenie - forum Łuszczyca
Leczenie, profilaktyka, wymiana doświadczeń

Artykuły o leczeniu łuszczycy, Artykuły o Łuszczycy, Leczenie ŁuszczycyArtykuły  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
CHETNI DO LECZENIA BIOLOGICZNEGO
Autor Wiadomość
szater 

Wysłany: Sro Wrz 05, 2012 8:38 am   CHETNI DO LECZENIA BIOLOGICZNEGO

kOCHANI ZNALAZŁAM NA INNYM FORUM TAKA INFORMACJE I WKLEJAM:

Szanowni Pacjenci,
zapraszam do wzięcia udziału w III fazie badań klinicznych leku przeciwłuszczycowego z grupy leków biologicznie czynnych.
III faza badań klinicznych świadczy o tym, że lek jest praktycznie w fazie ustalania skutecznej dawki; bezpieczeństwo i wysoka efektywność leczenia została już wykazana we wcześniejszych badaniach. Wyniki tych badań mogę udostępnić, choć można je znaleźć bez problemu w internecie.
Przebieg badania jest zachęcający - wszyscy uczestnicy, po niedługim okresie zaślepienia (lek badany/placebo), będą otrzymywali brodalumab, bądź jako kontrolę Stelarę (czyli ustekinumab - znany drogi i skuteczny lek biologicznie czynny).
Wyniki badań dotychczasowych są bardzo zachęcające (służę danymi).
Potrzebujący pacjenci przez cały czas będą pod bardzo dobrą opieką i ścisłą kontrolą, zapewniony będzie dostęp bezpłatny do leku. W momencie kwalifikacji pacjenci muszą mieć wykwity łuszczycowe w skali PASI powyżej 12 pkt (praktycznie łuszczyca o średnim i średnio-rozległym zajęciu skóry), wiek od 18 do 73 lat. Czas dojazdu pacjenta z domu do siedziby przychodni w Warszawie nie może przekraczać 3 godzin (z uwagi na to, że po pewnym czasie pacjenci dostają lek do domu i po przeszkoleniu wstrzykują go sobie sami, a lek musi zachować pewien rygor temperaturowy).
Zapraszam na umówienie się na bezpłatną konsultację, w trakcie której wyliczę PASI i zapoznam ze szczegółami badania.
Wstępne spotkanie proponuję w siedzibie Synexus (przychodnia przy ul. Leszno 12) albo w gabinecie na Żoliborzu. Udział w badaniu całkowicie bezpłatny. Po przystąpieniu do badania firma zwraca koszty dojazdów (w celu badań kontrolnych, podawania leków, odbioru leków) do Synexusa.

Jeśli mają Państwo znajomych, którym chcieliby Państwo pomóc można, póki są miejsca, tą informacją podzielić się z nimi.

Telefon kontaktowy: 518 835 537.
W trakcie rozmowy proszę powoływać się na forum luszczyce.pl.

Zapraszam,
z poważaniem
dr n. med. Ryszard Galus (dermatolog)

Viximenne 
Mama z Ł.

Wysłany: Sro Kwi 10, 2013 5:54 pm   

O ile mnie zakwalifikują to jest w Lublinie, pod okiem dr Borzęckiego w Medlaserze. Jakby ktoś z tej okolicy też chciał.

Problemy miały rany od broni palnej, siecznej i nie żyły. Trochę problemów zakopano w stodole.

Nie obrzucaj nikogo błotem, bo możesz nie trafić a sam się upaprzesz.

kasiaz 

Wysłany: Czw Kwi 11, 2013 7:58 am   

A jakie sa szanse na Lublin i dr Borzeckiego?

Viximenne 
Mama z Ł.

Wysłany: Czw Kwi 11, 2013 9:48 am   

Pytasz o wizytę u niego? Czy o leczenie biologiczne? Ja byłam kwalifikowana przez Monikę Dudrę - Jastrzębską. Należy do jego zespołu, ale jak byłam Wczoraj w Medlaserze to Do dr Borzęckiego nie ma już miejsc do końca maja. Kazali dzwonić 15 kwietnia żeby zapisać się na czerwiec. (Chyba, w każdym razie jakoś strasznie się długo do niego czeka, a 15 kwietnia dzwoń do medlaseru) 81 532 90 90. Katuj telefonem, bo często jest zajęty.

Problemy miały rany od broni palnej, siecznej i nie żyły. Trochę problemów zakopano w stodole.

Nie obrzucaj nikogo błotem, bo możesz nie trafić a sam się upaprzesz.

Odpowiedz do tematu