Szanowni Użytkownicy forum.
Przeczytałem wszystkie Państwa posty na forum dotyczące tej rybki. Wypowiedzi Państwa są różne. I jest to normalne. Na całym świecie są również różne opinie na jej temat. Jednak jeśli jest ktoś chętny wypróbować na sobie działanie rybek, zapraszam na zabiegi kosmetyczne z udziałem oryginalnej Garra Rufa. Szczecin, info tel 507370575
W imieniu swoim i forumowiczów proszę aby Pan napisał jak wygląda zabieg, ile trwa, jakie są koszta i jaką ilość zabiegów trzeba przejść aby ta forma terapii była skuteczna
W imieniu swoim i forumowiczów proszę aby Pan napisał jak wygląda zabieg, ile trwa, jakie są koszta i jaką ilość zabiegów trzeba przejść aby ta forma terapii była skuteczna
Zabieg wygląda w ten sposób, że w basenie z ciepłą wodą pływają rybki i zanurzamy określoną część ciała. Trwa to w zależności od 30 min do godziny. Zapoznałem się ze stronami klinik w Turcji leczących łuszczycę w ten sposób, turnus trwa u nich 3 tygodnie, może wystarczą dwa... nie wiem. Wydaje mi się że powinno się spróbować i określić samemu czy po tygodniu jest już lepiej czy może po dwóch. Koszta do ustalenia i negocjacji.
pan garra rufa z tego co sie orientuje nawet nie twierdzi ze to jest skuteczne
Niestety czy może stety nie mam łuszczycy i czy zabieg jest skuteczny określić może zainteresowana osoba. Ale jeśli na świecie tego typu zabiegi są skuteczne... Zapewniam że rybka jest oryginalną Garra Rufa.
no chociaż jeden uczciwy przyznaje, że to komercha
Niestety, komercha jak wszędzie. Elektrownia za prąd chce, a grzałki pracują całą dobę. I inne pozostałe media również nie otrzymuję za darmo.
Pozdrawiam
Nie chodzi o desperację tylko o to żeby sobie pomóc. Temat skierowany dla osób które o wykorzystaniu rybek coś wiedzą, słyszały i chcą spróbować. Nic ponadto.
można wytrzymać pierwsze kilka chwil jest trudnych a dalej już tylko przyjemność. Poza tym podczas łaskotania wydzielana jest endorfina, zaczynamy się śmiać, poprawia nam się samopoczucie
Koszta do ustalenia i negocjacji.
Takie stwierdzenie bardziej odstrasza niż zachęca
Proszę podać rząd wielkości czy jest to 100zł, 10zł a może 1000zł za zabieg?
z tego co wyczytałam to kuracja trwa 21 dni przez 2 godziny dziennie ja tam mogę iść za królika doświadczalnego oczywiście w ramach promocji a potem opisała bym co i jak a co mi szkodzi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum