Witam,
mam prawie 70 lat. Wiele lat temu opracowałem na potrzeby własne i rodziny ziołowy preparat poprawiający kondycję skóry i włosów. Miałem problemy z łysieniem. Udało mi się opracować skuteczny preparat ziołowy, który w połączeniu z prostymi zabiegami poprawiającymi krążenie dał dobre efekty.
W zeszłym (2012) roku przypadkiem okazało się, że doskonale i w szybkim czasie usuwa łuszczycę głowy. Przetestowało go na sobie kilku moich znajomych mających łuszczycę głowy. Nic innego im już nie pomagało, a przez lata stosowali różne metody kuracji. Tu efekt był widoczny już po dwóch tygodniach. Łuska schodziła, skóra stawała się jasna, zdrowa.
U osób, z którymi mam stały kontakt, a które cierpiały na łuszczycę skóry głowy "wyleczenie" nastąpiło po około 8-10 tygodniach stosowania (użycie 2 butelek). Remisja trwa już kilka miesięcy.
Współpracuję z osobami objętymi programem łuszczycowym. Informację można znaleźć także na forach łuszczycowych (np. Psoriasis)
Nefret stosuje już kilkaset osób w całej Polsce. Efekty na głowach są doskonałe. Na innych partiach ciała kuracja przebiega wolniej ale efekty są.
Zachęcam Państwa do kontaktu telefonicznego: 604 446 790.
Chętnie odpowiem na wszystkie pytania.
F. Adamczyk
Ostatnio zmieniony przez Pawel Nie Lut 09, 2020 12:33 pm, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum