Wysłany: Pon Paź 21, 2013 12:03 pm Darmowe zestawy dr majkels do wzięcia!
Witam, właśnie nalazłam info o testach preparatów doktora majkelsa. wybrane osoby mogą za darmo dostać ich zestaw do testów skuteczności, potem można jakiś filmik nagrać i coś tam wygrać - dla zainteresowanych opis tu: http://drmichaels.com.pl/pl/n/61 .
Zastanawiam się czy brać udział ale czy nie ma tam żadnego haczyka? Co sądzicie?
Ciekawa akcja, gdyby nie remisja sam bym słał zgłoszenie. Ja wydałem kupę kasy a tu za darmo rozdają do testów, i jeszcze za to można coś tam wygrać.
A tak serio to ,nie zastanawiaj się warto wypróbować jak się jeszcze nie miało okazji.
Setek tysięcy zgłoszeń?
bez przesady jak się 100 osób max zgłosi to będzie dobrze. Czas nadsyłania zgłoszeń stosunkowo krótki dali - tylko do jutra. A do tego trzeba wysłać foty aktualnego stanu zmian - czyli osoby z remisją odpadają.
Według mnie warto próbować. Gdyby nie wiara i nadzieja, że może być lepiej to już dawno chyba bym zwariował...
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Sro Paź 23, 2013 3:58 pm
moze i tak byc aczkolwiek nie sądze ludzie połkneli haczyk...zreszta tak jak i poczatkowo Ty....za darmo mozna przetestowac no i wiara zapisuje adres firmy,sle zgłoszenia a w głowce koduje sie nazwa firmy
jak to teraz wszystko trzeba dokładnie czytac
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
bardzo ciekawa akcja promocyjna cytat pochodzi własnie z owej akcji:
"Wśród osób, które do 24.10.2013 wyślą zgłoszenie, wybierzemy trzy, które wezmą udział w naszych testach."
no przecież nie trzeba wnosić żadnych opłat o co Ci Krysiu chodzi?
szater napisał/a:
, jak to teraz wszystko trzeba dokładnie czytac
Przecież wyraźnie jest napisane że wybiorą trzy osoby . Zawsze lepsze trzy wyleczone osoby niż zero Wydaje mi się, że trochę się za bardzo czepiacie, jak dla mnie dla organizatorów - oby takich akcji więcej.
Wysłany: Czw Paź 24, 2013 3:06 pm
nie chce mi sie już tłumaczyc po raz setny tego samego...Faktycznie za darmo i własciwie wszystkim oferuja swoje produkty polskie firmy Cerko,Mediderm,Pharmaceris....nie naciagaja własciwosci,pisza jasno dla kogo i co....nie organizuja kiepskich promocji budzac nadzieje w ludziach chorych i zdesperowanych....GDZIE JEST INFORMACJA DOTYCZACA TEGO ZE NIE POWINNI SIE ZGŁASZAC LUDZIE Z CIEZKA I SREDNIO CIEZKA ODMIANA ŁUSZCZYCY?
a powinna byc bo takowi wogóle nie bedą brani pod uwage ....te dermokosmetyki po prostu nie dadzą sobie z takim stanem rade....uwazasz to za uczciwe? ja nie
Znam wiele osób ,które miały możliwosc przetestowania efekty owszem były takie zreszta same jak po naszych ,dużo tanszych dermokosmetykach.
Do samych dermokosmetyków nie mam nic,tylko ta nachalna reklama,nie do konca uczciwa....to jest w/g mnie nie fair. W wiekszosci przypadków najpierw trzeba cos dac aby 2x tyle zyskac....no ale to uczciwa droga,dłuzsza...lepiej drzec na skróty.
Wysłany: Wto Paź 29, 2013 9:04 am
własnie oto mi chodzi...Ty to wiesz....ale takiej informacji nie ma ani na stronie ani jak deklarujesz chec kupna nikt cie o taki stan nie pyta....wszystkie tego typu info otrzymujesz juz po zakupieniu towaru....troszke jakby musztarda po obiedzie....nieprawdaż?
Miłego dnia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum