Łuszczyca Łuszczyca - leczenie - forum Łuszczyca
Leczenie, profilaktyka, wymiana doświadczeń

Artykuły o leczeniu łuszczycy, Artykuły o Łuszczycy, Leczenie ŁuszczycyArtykuły  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Pawel
Pon Paź 21, 2013 12:52 pm
Darmowe zestawy dr majkels do wzięcia!
Autor Wiadomość
kaska 

Wysłany: Pon Paź 21, 2013 12:03 pm   Darmowe zestawy dr majkels do wzięcia!

Witam, właśnie nalazłam info o testach preparatów doktora majkelsa. wybrane osoby mogą za darmo dostać ich zestaw do testów skuteczności, potem można jakiś filmik nagrać i coś tam wygrać - dla zainteresowanych opis tu: http://drmichaels.com.pl/pl/n/61 .
Zastanawiam się czy brać udział ale czy nie ma tam żadnego haczyka? Co sądzicie?

Pnącze 

Wysłany: Wto Paź 22, 2013 12:48 pm   

Ciekawa akcja, gdyby nie remisja sam bym słał zgłoszenie. Ja wydałem kupę kasy a tu za darmo rozdają do testów, i jeszcze za to można coś tam wygrać.
A tak serio to ,nie zastanawiaj się warto wypróbować jak się jeszcze nie miało okazji.

szater 

Wysłany: Sro Paź 23, 2013 10:24 am   

bardzo ciekawa akcja promocyjna cytat pochodzi własnie z owej akcji:

"Wśród osób, które do 24.10.2013 wyślą zgłoszenie, wybierzemy trzy, które wezmą udział w

naszych testach."

wsród setek tysiecy zgłoszen.....wylosuja....sorki....wybiorą TRZY! :brawo: :brawo: :brawo:

Pnącze 

Wysłany: Sro Paź 23, 2013 12:31 pm   

Setek tysięcy zgłoszeń? :brawo: :lol: :shock: :grin: :brawo:
bez przesady jak się 100 osób max zgłosi to będzie dobrze. Czas nadsyłania zgłoszeń stosunkowo krótki dali - tylko do jutra. A do tego trzeba wysłać foty aktualnego stanu zmian - czyli osoby z remisją odpadają.
Według mnie warto próbować. Gdyby nie wiara i nadzieja, że może być lepiej to już dawno chyba bym zwariował...

szater 

Wysłany: Sro Paź 23, 2013 3:58 pm   

moze i tak byc aczkolwiek nie sądze :razz: ludzie połkneli haczyk...zreszta tak jak i poczatkowo Ty....za darmo mozna przetestowac :yoyo: no i wiara zapisuje adres firmy,sle zgłoszenia a w głowce koduje sie nazwa firmy :brawo:
jak to teraz wszystko trzeba dokładnie czytac :lol: :lol: :lol:

Pawel 
Administrator

Wysłany: Sro Paź 23, 2013 6:41 pm   

szater napisał/a:
bardzo ciekawa akcja promocyjna cytat pochodzi własnie z owej akcji:
"Wśród osób, które do 24.10.2013 wyślą zgłoszenie, wybierzemy trzy, które wezmą udział w naszych testach."

Dobrze, że nie trzeba wysłać smsa...

mandragora 

Wysłany: Czw Paź 24, 2013 1:10 pm   

szater napisał/a:
za darmo mozna przetestowac

no przecież nie trzeba wnosić żadnych opłat o co Ci Krysiu chodzi?

szater napisał/a:

, jak to teraz wszystko trzeba dokładnie czytac :lol: :lol: :lol:

Przecież wyraźnie jest napisane że wybiorą trzy osoby :hmm: . Zawsze lepsze trzy wyleczone osoby niż zero ;) Wydaje mi się, że trochę się za bardzo czepiacie, jak dla mnie :* dla organizatorów - oby takich akcji więcej.

szater 

Wysłany: Czw Paź 24, 2013 3:06 pm   

nie chce mi sie już tłumaczyc po raz setny tego samego...Faktycznie za darmo i własciwie wszystkim oferuja swoje produkty polskie firmy Cerko,Mediderm,Pharmaceris....nie naciagaja własciwosci,pisza jasno dla kogo i co....nie organizuja kiepskich promocji budzac nadzieje w ludziach chorych i zdesperowanych....GDZIE JEST INFORMACJA DOTYCZACA TEGO ZE NIE POWINNI SIE ZGŁASZAC LUDZIE Z CIEZKA I SREDNIO CIEZKA ODMIANA ŁUSZCZYCY?
a powinna byc bo takowi wogóle nie bedą brani pod uwage ....te dermokosmetyki po prostu nie dadzą sobie z takim stanem rade....uwazasz to za uczciwe? ja nie
Znam wiele osób ,które miały możliwosc przetestowania efekty owszem były takie zreszta same jak po naszych ,dużo tanszych dermokosmetykach.
Do samych dermokosmetyków nie mam nic,tylko ta nachalna reklama,nie do konca uczciwa....to jest w/g mnie nie fair. W wiekszosci przypadków najpierw trzeba cos dac aby 2x tyle zyskac....no ale to uczciwa droga,dłuzsza...lepiej drzec na skróty. :wink:

mandragora 

Wysłany: Pon Paź 28, 2013 1:26 pm   

szater napisał/a:
GDZIE JEST INFORMACJA DOTYCZACA TEGO ZE NIE POWINNI SIE ZGŁASZAC LUDZIE Z CIEZKA I SREDNIO CIEZKA ODMIANA ŁUSZCZYCY?[

Dla mnie sprawa była oczywista, skoro te kosmetyki są na łagodne i średnio zaawansowane łuszczyce to po co mają się zgłaszać osoby, którym nie pomogą?

Pawel 
Administrator

Wysłany: Pon Paź 28, 2013 11:22 pm   

mandragora przeczytaj PW

szater 

Wysłany: Wto Paź 29, 2013 9:04 am   

własnie oto mi chodzi...Ty to wiesz....ale takiej informacji nie ma ani na stronie ani jak deklarujesz chec kupna nikt cie o taki stan nie pyta....wszystkie tego typu info otrzymujesz juz po zakupieniu towaru....troszke jakby musztarda po obiedzie....nieprawdaż?
Miłego dnia :mrgreen:

pancia 
pancia

Wysłany: Wto Paź 29, 2013 10:14 pm   

Tez Cie pozdrawiam Pawle :smile:

Odpowiedz do tematu