Mam pytanie kiedy jakiś efekt po proderminie wysypało mnie prawie 2 tyg temu najwięcej na łydkach trochę na przedramionach trochę na piersiach nie są to duże zmiany najwieksza ma średnicę niecałego cm na tułowiu są to 3mm kropeczki sama mam wątpliwości czy to nie łuszczyca grudkowa fakt nie ma płynu wsrodku alekropeczki są malutkie. Jako dziecko kiedy miałam wysyp nigdy nie usłyszałam typu mojej łuszczycy. Bynajmniej jest ona zupełnie inna na ciele niż ta na głowie . Prodermibe stosuje od kilku dni 20% nakładam na 2-3g i na razie żadnego efektu ani się nie pomniejszają ani nic... Po jakim czasie mogę stwierdzić czy działa? Pozdrawiam
Myślę, że do miesiąca należy uzbroić się w cierpliwość. Ja używam już dwa tygodnie bodajże i efekt widzę, zmiany stały się gładsze i nie są już czerwone. Pociągnę do miesiąca, wtedy dam znać czy się ich pozbyłem na dobre.
Aa i zapomniałem dodać, iż w weekendy się nie smaruję Proderminą, nie mam jak. Więc 5 dni w tygodniu.
_________________ Potrzeba chwili daje mały wybór;
Nagi człowiek zamarznie na mrozie.
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Sro Mar 26, 2014 5:31 pm
najlepszym specjalistą od proderminy jest tu Romcys...proponuje przejrzec jego posty,naprawde super poradnik stosowania proderminy....ma on swój temat i duzo wszelakich podpowiedzi i odpowiedzi na pytania dotyczace leczenia proderminą
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
Obejrzałam juz posty romcysia faktycznie dopiero coś widać po ok 20 dniach. Moje plameczki są malutkie tak jak pisałam ale na razie nie reagują. Wogole one nie maja łuski są to po prostu czerwone plamki i niestety codziennie dochodzi nowa..ogólnie łuszczyca to choroba nie dla mnie jestem strasznie niecierpliwa a ta choroba wymaga dużo cierpliwości...niestety
Ano, też jestem niecierpliwy, przeważnie jak coś nie dawało efektu po tygodniu to rezygnowałem, ale czas na inną strategię, przy proderminie i citopsorze poświęce ten miesiąc, dla dobra ogółu!
_________________ Potrzeba chwili daje mały wybór;
Nagi człowiek zamarznie na mrozie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum