Łuszczyca Łuszczyca - leczenie - forum Łuszczyca
Leczenie, profilaktyka, wymiana doświadczeń

Artykuły o leczeniu łuszczycy, Artykuły o Łuszczycy, Leczenie ŁuszczycyArtykuły  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
prodermina
Autor Wiadomość
sarunia29

Wysłany: Sro Mar 26, 2014 10:51 am   prodermina

Mam pytanie kiedy jakiś efekt po proderminie wysypało mnie prawie 2 tyg temu najwięcej na łydkach trochę na przedramionach trochę na piersiach nie są to duże zmiany najwieksza ma średnicę niecałego cm na tułowiu są to 3mm kropeczki sama mam wątpliwości czy to nie łuszczyca grudkowa fakt nie ma płynu wsrodku alekropeczki są malutkie. Jako dziecko kiedy miałam wysyp nigdy nie usłyszałam typu mojej łuszczycy. Bynajmniej jest ona zupełnie inna na ciele niż ta na głowie . Prodermibe stosuje od kilku dni 20% nakładam na 2-3g i na razie żadnego efektu ani się nie pomniejszają ani nic... Po jakim czasie mogę stwierdzić czy działa? Pozdrawiam

AcidDrinker 

Wysłany: Sro Mar 26, 2014 4:23 pm   

Myślę, że do miesiąca należy uzbroić się w cierpliwość. Ja używam już dwa tygodnie bodajże i efekt widzę, zmiany stały się gładsze i nie są już czerwone. Pociągnę do miesiąca, wtedy dam znać czy się ich pozbyłem na dobre.

Aa i zapomniałem dodać, iż w weekendy się nie smaruję Proderminą, nie mam jak. Więc 5 dni w tygodniu.

szater 

Wysłany: Sro Mar 26, 2014 5:31 pm   

najlepszym specjalistą od proderminy jest tu Romcys...proponuje przejrzec jego posty,naprawde super poradnik stosowania proderminy....ma on swój temat i duzo wszelakich podpowiedzi i odpowiedzi na pytania dotyczace leczenia proderminą :mrgreen:

sarunia29

Wysłany: Sro Mar 26, 2014 7:10 pm   

Obejrzałam juz posty romcysia faktycznie dopiero coś widać po ok 20 dniach. Moje plameczki są malutkie tak jak pisałam ale na razie nie reagują. Wogole one nie maja łuski są to po prostu czerwone plamki i niestety codziennie dochodzi nowa..ogólnie łuszczyca to choroba nie dla mnie jestem strasznie niecierpliwa a ta choroba wymaga dużo cierpliwości...niestety

AcidDrinker 

Wysłany: Sro Mar 26, 2014 10:44 pm   

Ano, też jestem niecierpliwy, przeważnie jak coś nie dawało efektu po tygodniu to rezygnowałem, ale czas na inną strategię, przy proderminie i citopsorze poświęce ten miesiąc, dla dobra ogółu! :twisted:

Odpowiedz do tematu