Wysłany: Czw Sty 30, 2014 10:16 pm ankieta do pracy licencjackiej - pomozcie :)
Ponizej tresc posta mojej kolezanki - pomozecie? z gory dziekuje ja niestety pracuje w firmie ktora ma wiecej pracownikow i nie kwalifikuje sie do osoby ankietowanej...
"Otóż, mój temat pracy licencjackiej wymaga, żebym przeprowadziła ankietę w 100 mikro i małych firmach (do 49 pracowników). Jak można się domyślić, do aż tylu osobiście nie mam dostępu, stąd prośba do Was!
Macie małą firmę? Pracujecie w takiej? Znacie kogoś (kto zna kogoś, kto zna kogoś, kto zna kogoś...), kto ma taką firmę, lub w niej pracuje?
Prześlijcie mu proszę moją ankietę. Jeżeli nie jesteście pewni, czy dana firma ma do 49 pracowników, czy może więcej - nie szkodzi, prześlijcie i tak, a dzięki jednemu z pytań w ankiecie sama odfiltruję ewentualne odpowiedzi udzielone przez większe jednostki
Tematem ankiety jest "Rola mediów społecznościowych w marketingu", więc zależy mi na tym, aby ankietę wypełniła taka osoba w firmie, która wie, jak wygląda tam temat marketingu. Nie musi to być firma, która prężnie działa na FB i innych tego typu serwisach, może wcale nie być obecna w Internecie, a odpowiedzi takiej firmy będą dla mnie równie cenne!
Pomożecie?! "
_________________ kot tez czlowiek, tylko ma ogon, futerko i jest madrzejszy...
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Pią Sty 31, 2014 8:09 am
jak mawiał Adam Słodowy...zrób to sam
A tak poważnie próbowałam ci pomóc,firma w której pracowałam nie była duza,wydawało mi sie ze jako kierownik mam duze wiadomosci w tym wzgledzie,niestety nie jestem w stanie odpowiedziec na niektóre pytania....włascicielom prosbe przesłalam ...sa jednak nikłe szanse na to ze wypełnią...taki typ ludzi....cięzki
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum