Łuszczyca Łuszczyca - leczenie - forum Łuszczyca
Leczenie, profilaktyka, wymiana doświadczeń

Artykuły o leczeniu łuszczycy, Artykuły o Łuszczycy, Leczenie ŁuszczycyArtykuły  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
Szpitale, lekarze we Wrocławiu które polecacie.
Autor Wiadomość
fryta 

Wysłany: Sob Lis 13, 2010 10:06 pm   Szpitale, lekarze we Wrocławiu które polecacie.

Witajcie:)

Chciałbym abyście się podzielili ze mną i mieszkańcami naszego miasta i okolic o sprawdzonych miejscach w których uzyskamy rzetelną pomoc i poradę co do leczenia.

Pozdrawiam

szater 

Wysłany: Sob Lis 13, 2010 11:04 pm   

....to leczenie ze z powodu... :?: ...jakiego ma znaczy sie byc.... :wow:

jakimi mieszkancami ...i jakiego miasta :?: :shock:

Bo nas tu od groma a każdy z innego miasta....jakbys zechciała zauważyc...gdyby cokolwiek ci sie chciało..... :zly:

siena 
siena

Wysłany: Sob Lis 13, 2010 11:34 pm   

Hej Fryta, ja niestety Ci nie pomogę. Mieszkam ok.300 km od Wrocławia :cry:

fryta 

Wysłany: Pon Lis 15, 2010 3:15 pm   

szater napisał/a:
....to leczenie ze z powodu... :?: ...jakiego ma znaczy sie byc.... :wow:

jakimi mieszkancami ...i jakiego miasta :?: :shock:

Bo nas tu od groma a każdy z innego miasta....jakbys zechciała zauważyc...gdyby cokolwiek ci sie chciało..... :zly:

Chyba nie muszę wiele wyjaśniać...leczenie oczywiście Łuszczycy bo chyba tego się tyczy to forum, gdybyś zechciała przeczytać temat wiedziałabyś o jakich mieszkańców i miasto chodzi...a poza tym mam na imię Piotr

Pozdrawiam serdecznie Szater :wink:

szater 

Wysłany: Pon Lis 15, 2010 4:11 pm   

...drogi kolego my na tym forum borykamy sie z wieloma chorobami ....które nie są leczone przez dermatologów....znaczna częsc tutaj ma też łuszczycowe zapalenie stawów-reumatolodzy,sercem-kardiolodzy,tarczycą-endokrynolodzy itd by wymieniac mozna ...poczytasz to sie przekonasz :razz:
Mamy tez taki miły zwyczaj :powitań-gdybys raczył sie przywitac i podac swoje imie....problemu by nie było :mrgreen: nick Fryta tak jak i Cyna kojarzył mi sie z kobietą ale i Piotr brzmi ładnie ,nawet powiedziałabym intrygująco :oops:
Co do mojej wiedzy ...czy czytania postów na forum...pobędziesz troszke to sie przekonasz.....

W odpowiedzi na pytanie:
We Wrocławiu był onegdaj wspaniały lekarz,przez dłuższy czas był ordynatorem dermatologii w Klinice Wojskowej-dr Gawlik

Masz też dokładny spis:

RankingLekarzy.pl :tuli:

fryta 

Wysłany: Pon Gru 13, 2010 3:00 pm   

Dziękuję za odpowiedź Szater:)
Znalazłem doktora Gawlika.Postaram się z nim skontaktować.
Powiedźcie proszę w jaki sposób mogę dostać się do szpitala na leczenie:( Mam możliwość spełnienia swojego marzenia-mam szansę na etat żołnierza zawodowego i nie mogę przez Ł tego stracić-nie pozwolę jej na to. Niestety Ł dyskawalifikuje mnie na starcie. Co mam zrobić, jak, z kim rozmawiać, o co prosić...?

Pomóżcie proszę.

szater 

Wysłany: Pon Gru 13, 2010 5:13 pm   

Piotrek własnie wal do Gawlika jak w dym-to lekarz ale i wojskowy.....podpowie co i jak.Z tego co sie orientuje tylko pewne rodzaje wojska zastrzegaja sobie ze z chorobami skóry nie biora;komandosi i reprezentacyjna.Poszukam to jeszcze cos wkleje ...jak znajde ok? :*

fryta 

Wysłany: Pon Gru 13, 2010 6:23 pm   

No właśnie nie tylko KRWP i desant, ale też i ŻW m. in.
A nie wiesz może jak to wszystko poprowadzić żeby trafić do szpitala i na leczenie? na tym mi najbardziej zależy bo time is running quickly a człowiek się starzeje:)

north89 

Wysłany: Pon Lut 21, 2011 1:51 pm   

Witam!
Ponawiam prośbę Piotra, który rozpoczął ten wątek :wink: Napiszcie proszę jakich lekarzy polecacie z WROCŁAWIA .
Wybieram się do pani dermatolog ze szpitala wojskowego w poliklinice, bo słyszałam,że tam ponoć są dobrzy lekarze, ale termin mam dopiero na kwiecień.
Fajnie by było wymienić lekarzy, których polecacie z własnego doświadczenia, ale też i takich, których należy unikać. Czekam więc na odpowiedzi, z góry serdecznie dziękuję! :wink:

szater 

Wysłany: Pon Lut 21, 2011 2:01 pm   

...poliklinika jest o ile pamietam przy klinice....Gawlik.. był onegdaj ordynatorem oddziału dermatologicznego...oddział,lekarze ,opieka super....ale ja zona wojskowego...leczyłam sie w klinice gdy do niej dostep mieli nieliczni....wszystko miało rece i nogi,leczenie tyle trwało ile było potrzeby a nie 5dni,potem koniecznie sanatorium....polecam....konkretnego doktora anowi?trudno cos o nich powiedziec...oni teraz już muszą słuchac NFZ .....dawniej...nikt nie ingerował w leczenie... :hmm:

gosc
[Usunięty]

Wysłany: Pon Lut 21, 2011 3:08 pm   

North89 witaj :grin: znalazłam Ci to... http://luszczyca.org.pl/p...?showtopic=1219 luknij i może do tego Kufla, odezwij się osobiście, gostek wygląda mi, na oblatanego w temacie. Pozdrawiam :*

north89 

Wysłany: Pon Lut 21, 2011 3:42 pm   

Dziękuję bardzo za link jas_17 :*

gosc
[Usunięty]

Wysłany: Pon Lut 21, 2011 6:35 pm   

Nie ma za co, po to tu jesteśmy :hmm: Jak na coś jeszcze trafię, na bank zalinkuję, bo gdzie mi tam do Wrocławia :lol: Pozdrawiam

madera 
madera

Wysłany: Wto Lut 22, 2011 6:23 pm   

To może ja się wypowiem w tym temacie, bo mieszkam od kilku lat we Wrocławiu..a odkąd się tu przeprowadziłam mam problemy ze skórą :(
Osobiście nie polecam dra Gawlika.. Był to pierwszy lekarz, do którego się udałam i niestety nie był w stanie mi pomóc, nie zidentyfikował poprawnie choroby.. leczył mnie 'neutralnymi' sterydami, które działały 'od ręki',a po odstawieniu miałam skórę w opłakanym stanie. Jest mi przykro, że trafiłam do niego, bo mogłam szybciej zacząć działać i zdiagnozowana dopiero teraz Ł nie rozwinęła by się do tego stopnia co teraz..
Polecam natomiast profesora Eugeniusza Barana, lekarz z dużym doświadczeniem, pracuje na akademii medycznej, przyjmuje prywatnie na Canaletta. Jest pierwszym lekarzem, który rozpoznał chorobę i nie leczy sterydami. W uzasadnionych przypadkach zleca pobyt w szpitalu, u mnie nie było takiej potrzeby, jednak od razu wypisał skierowanie na światłolecznictwo. Mam nadzieję, że jego zalecenia pomogą mi skutecznie wyleczyć łuszczycę.
W razie pytań chętnie odpowiem :)

szater 

Wysłany: Wto Lut 22, 2011 7:01 pm   

madera napisał/a:
To może ja się wypowiem w tym temacie, bo mieszkam od kilku lat we Wrocławiu..a odkąd się tu przeprowadziłam mam problemy ze skórą :(
Osobiście nie polecam dra Gawlika.. Był to pierwszy lekarz, do którego się udałam i niestety nie był w stanie mi pomóc, nie zidentyfikował poprawnie choroby.. leczył mnie 'neutralnymi' sterydami, które działały 'od ręki',a po odstawieniu miałam skórę w opłakanym stanie. Jest mi przykro, że trafiłam do niego, bo mogłam szybciej zacząć działać i zdiagnozowana dopiero teraz Ł nie rozwinęła by się do tego stopnia co teraz..
Polecam natomiast profesora Eugeniusza Barana, lekarz z dużym doświadczeniem, pracuje na akademii medycznej, przyjmuje prywatnie na Canaletta. Jest pierwszym lekarzem, który rozpoznał chorobę i nie leczy sterydami. W uzasadnionych przypadkach zleca pobyt w szpitalu, u mnie nie było takiej potrzeby, jednak od razu wypisał skierowanie na światłolecznictwo. Mam nadzieję, że jego zalecenia pomogą mi skutecznie wyleczyć łuszczycę.
W razie pytań chętnie odpowiem :)

Pytanie:
1.czego to nie zdiagnozował Gawlik?czy jak to piszesz nie zidentyfikował- :shock:
2.co to sa neutralne sterydy? :hmm:
3.co oznacza ze choroba by sie nie rozwinęła do tego stopnia jak teraz? :!:
4.jaka chorobe rozpoznał dr Baran i czym cie leczy :mrgreen:
5.czy to doktor obiecał ci czy na jakiejs innej wiedzy opierasz pewnosc ze cyt:
jego zalecenia pomogą mi skutecznie wyleczyć łuszczyce" :shock: :hmm: :shock:

Czytałam twoje wczesniejsze posty ,dlatego jestem ciekawa odpowiedzi....ostatnie pytanie zahacza o Nagrode Nobla....wszak wiadomo że łuszczyca jest choroba nieuleczalna...nie to tez zebym broniła Gawlika własna piersia ale...uwazam ze lekarz ,wieloletni ordynator oddziału dermatologii kliniki wojskowej...zrobił wszystko aby cie prawidłowo zdiagnozowac...byc moze twoje odpowiedzi rozjasnia sytuacje i rozwieja moje watpliwosci
Ostatnio zmieniony przez szater Wto Lut 22, 2011 7:43 pm, w całości zmieniany 1 raz  

Odpowiedz do tematu