Wysłany: Wto Sty 02, 2007 9:27 pm Co robic wykwitami luszczyc na twarzy jest ich duzo.....
Mam problem po sterydach diprosalicuu i loridencie a mam przezuty na cale cialo wczesniej milem tylko luski w glowie na lokciach i kolanie .....teraz mam wszedzie .....najgorsze sa kolo nosa na policzkach i czole wu chu tez Prosze pomozcie :
Wysłany: Wto Sty 02, 2007 11:05 pm
Poprostu te sterydy odstaw źle na ciebie działają, zazwyczaj takie są efekty po odstawieniu sterydów, zacznij stosować zwykłe maści niesterydowe lub kremy nawilżające. Na efekt napewno będziesz musiał trochę poczekać, tak szybko łuszczycy się nie wyleczy. Mój organizm kiedyś też odrzucał różne maści nawet w ten sam dzień (w 1 dzień smarowania) moja łuszczyca wyglądała gorzej lub dostawałem wysypu. Poprostu odstawiałem to i leczyłem czymś innym, szukałem innych środków.
Być moze masz takie coś jak ja, mnie wywala na wiosnę i jesień, mojego znajomego z łuszczycą zawsze w zimę, może i ty też na zimę masz większe wysypy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum