Witam. Jestem studentką kosmetologii,na studiach magisterskich.Zdecydowałam się na pisanie pracy badawczej, na temat ŁUSZCZYCY I JEJ LECZENIA W XXI WIEKU,ponieważ mój narzeczony choruje i jest mi ten temat bardzo bliski. ZWRACAM SIE Z PRZEOGROMNĄ PROŚBĄ DO KAŻDEGO Z OSOBNA o POŚWIĘCENIE KILKU MINUT I WYPEŁNIENIU ANKIETY. Potrzebuje około 200 pacjentów, więc każdy głos jest bardzo wazny. Oto link do ankiety: https://www.interankiety....767aca60441ba40
Z góry BARDZO DZIĘKUJE
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Pon Maj 09, 2016 7:57 am
Wysłałam chociaz wogóle uwazam tę ankietę za niedopracowana.W wiekszosci pytan nalezy wybrac jedną odpowiedz co przy łuszczycy jest prawie niemożliwe.
odpowiedzi sa niewiarygodne i niemiarodajne.jezeli jest taka możlwosc prosze poprawic ankiete bo szkoda czasu na jej wypełnianie,zadnych wniosków nie mozna z niej wysnuć.Pozdrawiam.Krysia
PS
tak dla wyjasnienia dodam,choruje przeszło 50 lat,mam i łuszczyce skórną i głowy i ŁZS
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
Wypełnione ale powinna być możliwość wielokrotnego wyboru, np w pytaniu 11 "Kiedy choroba nasila się najczęściej?" mógłbym zaznaczyć wszystkie opcje a jest do wyboru tylko jedna.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum