A co to jest "prawdziwa dama",ja oprócz robótek to i gniazdko naprawię i dziurę w ścianie też wywiercę. Jestem kobieta pracująca żadnej pracy się nie boję
_________________ Nie zaczynaj dzisiejszego dnia od rozpamiętywania wczorajszych zmartwień!
— Phil Bosmans
Słoneczne Promyki Przyjaźni
gosc [Usunięty]
Wysłany: Pon Paź 31, 2011 9:42 pm
W moim odbiorze, prawdziwa dam, to na ten przykład B. Tyszkiewicz. Nawet jak się bardzo skupię, to nie mogę sobie wyobrazić, jak naprawia gniazdko. Chociaż cholerka wie, co te prawdziwe damy, tak naprawdę potrafią
Jak chcecie to można tu kontynuować Tamten temat jeszcze pewnie bardziej okroje bo chciałbym aby w nim ktoś opisywał swoje hobby a inne osoby ewentualnie się do tego odnosiły a nie wchodziły w dyskusje kto jest damą a kto nie
_________________ Pozdrawiam Cię Gość
Paweł
gosc [Usunięty]
Wysłany: Wto Lis 01, 2011 3:52 pm
Ty siem nie tłumacz. Dużo o tym naszym hobby w pogaduchach jest
A o damach to mi się dziś nie chce gadać Nie wiem jak reszcie
ja tylko popre cie ze beata tyszkiewicz to dama swoja droga nie wiem czy zauwazyliscie ze jak sie nudzi to wyglada prawie brzydko - jak jest czyms zaciekawiona zainteresowana to wyglada pieknie
_________________ kot tez czlowiek, tylko ma ogon, futerko i jest madrzejszy...
tak naprawde to w naszym kraju nie ma prawdziwej damy, wiele z nich udaje na pokaz mediów i widzów. damą trzeba sie urodzic i nią po prostu byc bez względu panujące trendy.
wlasnie o tym mowie dama to osoba ktora ma "cos" w sobie, co powoduje ze w jej towarzystwie ludzie zaczynaja sie zachowywac kulturalnie - nawet jesli sytuacja wymaga jej bytnosci pod budka z piwem
_________________ kot tez czlowiek, tylko ma ogon, futerko i jest madrzejszy...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum