Łuszczyca Łuszczyca - leczenie - forum Łuszczyca
Leczenie, profilaktyka, wymiana doświadczeń

Artykuły o leczeniu łuszczycy, Artykuły o Łuszczycy, Leczenie ŁuszczycyArtykuły  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
Prośba o pomoc przy badaniu
Autor Wiadomość
MartynaW

Wysłany: Pon Maj 08, 2017 8:19 pm   Prośba o pomoc przy badaniu

Witam serdecznie!

w tym miejscu chyba trafnie poproszę o pomoc. Robię badania do pracy magisterskiej o tym jak czują się ludzie zmagający się z łuszczycą.
Bardzo proszę o pomoc i wypełnienie mojej ankiety:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScX209tNPbM47Oqf-r5AkcEOVjY52znt4osLwyXntq_Y7pLow/viewform?usp=sf_link

zajmuje około 10 minut i wiem, że to dużo, jednak dla mnie jest to bardzo ważne, dlatego liczę na zrozumienie i wsparcie moich badań naukowych. :)

Pozdrawiam serdecznie
Martyna

szater 

Wysłany: Wto Maj 09, 2017 8:47 am   

witam...zawsze pomagam wiec i tym razem zdecydowałam sie wypełnic ankiete.

1-trudno ciagle wracac do skali,powinna byc widoczna tak aby nie trzeba było ciągle wracac do poczatku tekstu

2pyttanie 26 jest bzdurne-nikt nie ma szansy na zapobiegniecie chorobie,jak masz zachorowac na łuszczyce to chociazby bóg wie co robic i tak sie zachoruje,nie mamy na to wpływu

na koncu zapytanie o jakiej chorobie sie myslało???? przecież umiesciłas ankiete na forum łuszczycowym,trudno wiec odpowiadac w tej ankiecie o swoich innych chorobach...jakies deko nie dopracowane to wszystko :hmm:

MartynaW

Wysłany: Wto Maj 09, 2017 3:56 pm   

Bardzo dziękuję za wypełnienie ankiety i konstruktywne uwagi! :)
Rozumiem, że trudno wracać do skali, nie wiem jak w tym narzędziu od google można to poprawić.

Na końcu pojawia się pytanie o chorobę, bo badam również osoby do grupy kontrolnej (zdrowe lub z innymi chorobami), których wyniki będę zestawiać z wynikami osób z łuszczycą. Badanie obu grup muszę wykonać identyczną ankietą, żeby nikt potem nie podważył tych badań.

Zachęcam inne czytające to osoby o pomoc, bo muszę przebadać dużą grupę, zależy mi na każdej osobie! :)

ps. też jestem fanka czarnego sportu :D

Odpowiedz do tematu