Wysłany: Pon Maj 08, 2017 8:19 pm Prośba o pomoc przy badaniu
Witam serdecznie!
w tym miejscu chyba trafnie poproszę o pomoc. Robię badania do pracy magisterskiej o tym jak czują się ludzie zmagający się z łuszczycą.
Bardzo proszę o pomoc i wypełnienie mojej ankiety:
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Wto Maj 09, 2017 8:47 am
witam...zawsze pomagam wiec i tym razem zdecydowałam sie wypełnic ankiete.
1-trudno ciagle wracac do skali,powinna byc widoczna tak aby nie trzeba było ciągle wracac do poczatku tekstu
2pyttanie 26 jest bzdurne-nikt nie ma szansy na zapobiegniecie chorobie,jak masz zachorowac na łuszczyce to chociazby bóg wie co robic i tak sie zachoruje,nie mamy na to wpływu
na koncu zapytanie o jakiej chorobie sie myslało???? przecież umiesciłas ankiete na forum łuszczycowym,trudno wiec odpowiadac w tej ankiecie o swoich innych chorobach...jakies deko nie dopracowane to wszystko
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
Bardzo dziękuję za wypełnienie ankiety i konstruktywne uwagi!
Rozumiem, że trudno wracać do skali, nie wiem jak w tym narzędziu od google można to poprawić.
Na końcu pojawia się pytanie o chorobę, bo badam również osoby do grupy kontrolnej (zdrowe lub z innymi chorobami), których wyniki będę zestawiać z wynikami osób z łuszczycą. Badanie obu grup muszę wykonać identyczną ankietą, żeby nikt potem nie podważył tych badań.
Zachęcam inne czytające to osoby o pomoc, bo muszę przebadać dużą grupę, zależy mi na każdej osobie!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum