Wysłany: Wto Lut 04, 2014 5:15 pm Eucerin krem do stosowania na twarz
Witajcie,
Już kiedyś pisałem wam o tym że w Anglii mam dostęp do kosmetyków marki Eucerin. Czy ktoś z was był by zainteresowany kupnem kremów marki Eucerin redukujący przebarwienia na twarzy. Ja oraz kilka osób stosujące te kremy są bardzo zadowolone:) mój sąsiad dzięki temu w łatwy sposób sobie radzi z panią ł. Wiem ze to może ale nie musi pomóc. posiadam do sprzedania kilka zestawów kremów na dzień i na noc. Ceny w aptekach wachają się w granicach 60-100 zł za sztukę. To jest taki krem jak na tej aukcji http://allegro.pl/eucerin...3926435497.html .
Czy ktoś was używa taki krem i czy jest z niego zadowolony. Robię to dla tego żeby pomaga a nie zarabiać, bo zarabiam pracując tam. Chce wspierać osoby które walczą z łuszczycą. Kremy będą wysyłane z Polski przez moich rodziców .
Miałem możliwość też kupienia maści eucerin oraz kremów przeciwzmarszczkowych. ale kupiłem same kremy, które pomagają na ł. Wracając do tych kremów Eucerin do twarzy zestaw na dzień i na noc mogę sprzedać za 100 zł( 2 sztuki kremów 50 ml wartość rynkowa to jakieś 180 zł) plus przesyłka około 10 zł. A jakie produkty marki eucerin by cie interesowały ?
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Wto Lut 04, 2014 10:05 pm
Piotrus kochany tak zapytałam aby wiedze uzupełnic gdyby ktos chciał z innych for kupic....ja za bidna jestem na takie cudenka mnie raczej Mediderm musi wystarczyc
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
wiem kochana, że to są drogie kosmetyki. Dlatego sprzedaje je praktycznie w takiej cenie jak kupuje.. Wliczam tylko wysyłkę do polski. Moja ciocia używa tych kremów. wysle do polski 7 zestawów po 2 kremy ale cioci mówi, że te dwa kremy spokojnie starczą jej na 2 miesiące dla tego chce je odsprzedać. Dziś były w pracy maści eucerin o wiele tańsze ale ich termin skończył się w styczniu tego roku. Myślicie, że można ich używać u nas mówią, że jak nigdy nie były otwierane to są dobre. jakie jest wasze zdanie ?
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Sob Lut 08, 2014 8:57 am
masci ,leki, kremy (chyba że jest to dokładnie zaznaczone że tylko do danego terminu!) moga byc używane jeszcze przez 0,5 roku.Kazda firma farmaceutyczna i kosmetyczna jest zobowiązana podac termin na opakowaniu o pół roku krótszy niz mozliwy dla danego leku/kosmetyku.Chodzi o zmniejszenie do minimum mozliwosci zatrucia sie preparatem ,który moze ulec zepsuciu.
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
yhym dziękuje za odpowiedzi to kupie sobie te moje maści Dokładnie ja też mam zapasy różnych kosmetyków Nivea i bardzo dużo wysyłam do Polski. Wracając do tematu tych kremów eucerin na dzień/ na noc w pracy zwrócili mi część kasy za te kremy bo ktoś się po prostu pogubił w rachunku:) wszyscy pracownicy się cieszą z tego powodu bo kupiliśmy jeszcze taniej Więc kremy mogę sprzedać taniej jak był by ktoś zainteresowany.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum