Wysłany: Czw Kwi 26, 2007 10:57 am wyspa pag - chorwacja
czy ktoś z was był może na wyspie pag w chorwacji? podobno są tam lecznicze błota, no i wiadomo inny klimat, słonko mocniej grzeje. chciałabym wybrać się tam w najbliższe wakacje tylko nie wiem do jakiej miejscowości najlepiej pojechać. będę wdzięczna za jakiekolwiek informacje.
pozdrawiam!
Ja byłem na pagu w miejscowosci Pag, druga znana to Novalija ale to bardzej turystyczna miejscowosc. Odnosnie błot to nie wiem. Mi najlepsze efekty dał pobyt w Grecji, pobyt czysto urlopowy zmiany na skórze mam nie za duże więc nie szukałem jakis błot leczniczych. Byłem we Włoszech, Hiszpani, Grecji. Bułgarii i na Chorwacji. W tym roku wybieram się do Grecji. Jeżeli chodzi o Pag to po za tymi dwoma miejscowościami reszta to jakieś małe grupki domów wynajmowanych na kwatery. Proponuje dojazd przez most troche dalej ale czasuwo wychodzi tak samo, promem jest bliżęj ale czasami są długie kolejki szczególnie w soboty i piątki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum