Sprzątam w miarę możliwości ale nie mogę być 24h na dobę na forum, jeśli mnie nie ma to na forum zagląda moderator Roman i stara sie utrzymywać porządek.
Spamboty to plaga internetu.. muszę pomyśleć jak zabezpieczyć forum przed takimi atakami.
mam pytanie?
zapomniałam hasła na forum i dostalam mailem haslo zastepcze , jakies literki(a dokladnie 8 literek) teraz chce zmienic haslo na moim profilu i wpisując stare haslo własnie te lterki caly czas mi sie pokazuje komunikat , ze to nalezy wpisac od 4-6 liter i nic mi z tego nie wychodzi .
Może ktos mi podpowie???? dzieki
nalezy wpisac dowolne 4-6 cyfr, np 12345
to zabezpieczenie przed automatami rozsyłającymi spam na forum
roboty "wycwaniły się" i są w stanie odczytać kod z obrazka, stąd to zabezpieczenie - prosty automat nie będzie wstanie rozszyfrować polecenia "wpisz od 4 do 6 cyfr", zwłaszcza po polsku
heeej...mam pytanko..czy daloby sie jakos wstawic nowy temat? chodzi mi o taki temat jak..,,luszczycowe zapalenie stawow,,...? mam to badziewie a dopiero raz zetknaem sie z postem na ten temat
A ja też mam pytanie Jak wysłałam prywatną wiadomość no i ta wiadomość jest w takiej zakładce do wysłania a nie w wiadomościach wysłanych! Ona się sama później wyśle czy jak bo ja już nie wiem???
gość [Usunięty]
Wysłany: Pon Cze 01, 2009 5:57 pm
Jak się już wyśle, to wskoczy do wysłanych.
(właśnie przed chwilką wskoczyła )
Wiek: 59 Dołączyła: 18 Maj 2009 Posty: 171 Skąd: wielkopolska
Wysłany: Sro Lip 01, 2009 8:06 pm
Mam pytanie do Administratora.Dziś wysłałam Prywatną Wiadomość do jednego z Forumowiczów o godz.15:11
Jest godzina 20:05-dlaczego ta wiadomość jeszcze jest w "Do Wysłania"?
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Sro Lip 01, 2009 8:55 pm
ewulek napisał/a:
Mam pytanie do Administratora.Dziś wysłałam Prywatną Wiadomość do jednego z Forumowiczów o godz.15:11
Jest godzina 20:05-dlaczego ta wiadomość jeszcze jest w "Do Wysłania"?
Ja wysłałam wiadomośc o 9.40 nadal jest w"DO wyslania"Samo sie wysle?Jest 20.50!
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum