Wysłany: Pon Gru 24, 2012 10:55 pm Stosowane przez Was leki
Kochani czy mogę zapytać Was czym działacie na Ł?
Znam tylko tyle lekarstw ilu sama używałam... Cocois, cygnolina, protopic- który jedyny mi coś pomaga, lampa grzebieniowa UVB, dermokosmetyki (cetaphil), mediderm, emolium oliwka, daivobet, maść vitaminowa robiona, maść nagietkowa, salicylol na łuskę- naprawdę niezły po czym z łatwością mi sama odpada, nieszczęsny SQUAMAX po którym mam uczulenie, była jeszcze masa innych leków ale już nie pamiętam tych nazw...
Kochani jeśli działacie czymś jeszcze innym na Ł podajcie mi proszę jakieś inne produkty.
Jadę samymi naświetleniami z natłuszczaniem, nawilżaniem skóry. W zimę to już nie wystarcza. Jestem po sterydzie stosowanym przez 4 tyg, który dał mi naprawdę świetny efekt. Wraca minimalna łuska lecz czerwone ogniska robią się coraz to grubsze i grubsze.... Swędzi jak diabli
Nie w takiej kąpieli nie piecze chyba że masz rany
za uchem możesz się wspomóc tribiotykiem jak są pęknięcia jakieś lub oxycortem
a wcierania soli raczej tam nie polecam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum