Hej Ania:) ... nie bylo mnie troche na forum ( bylam na wakacjach ) a to , prosze jakie zmiany wszystko sie rozbudowalo...... ja tez jestem ze ślaska , w takim razie bedziemy ( mam nadzieje ze narazie ) we dwie reprezentowaly te cześc Polski ... pozdrawiam Cie serdecznie:)
Cześć Ewa:)
Bardzo się cieszę, ze jest już nas dwie:)Mam nadzieję, że szybko będzie nas wiecej:)
A skąd dokładnie jestes jeżeli mogę spytać?
Pozdrawiam:)
dlaczego podpisujesz tak ..........Ania:)
w sumie to chyba jestem za stara na takie obrazki ale co mi tam:).....????????To co ja mam powiedziec , nawet nie pisze ile mam lat
Witam:)
A w sumie to nie wiem:)Tak mi sie napisało jak wybralam ten rysunek.Wydawal mi się śmieszny:)
Jak wpadnie mi coś mądrego do głowy to go zmienię.
Ale teraz trudno z tymi mądrymi rzeczami u mnie bo się strasznie rozleniwiłam;/Normalnie katastorfa;/
Pozdrawiam:)
Witam wszystkie biedronki ze śląska.
Ja jestem z Chorzowa,o mojej chorobie dowiedziałam się w zeszłym tygodniu.
Wczesniej przez pół roku leczona byłam na alergie
Pozdrawiam cieplutko,bo teraz bardzo zimno
Witam,a może byśmy tak zorganizowały jakieś spotkanko przy kawce albo piwku i być może jakieś tance?A co nam też się należy odreagować od czasu do czasu
Mogłybyśmy się lepiej poznać i spokojnie pogadać (wymienic spostrzeżenia)-to tylko moja propozycja.Mam nadzieję że kiedyś się uda.Pozdrawiam
Wysłany: Nie Gru 03, 2006 2:11 pm
Jestem za!!! Najlepiej u mnie. Mogę zagwarantować mieszkanie dla ok. 5 osób, latem więcej. Bliziutko do jeziora i jeśli pogoda dopisze można się kąpać do woli i opalać. Serdecznie zapraszam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum