Wysłany: Sro Lut 27, 2008 7:15 pm łuszczyca - jak zmierzać do zdrowia
Dzień dobry.
Nazywam się Anna Lipińska-Olszewska. Jestem psychologiem i aktualnie piszę doktorat dotyczący aspektu znalezienia psychologicznego mechanizmu służącego usprawnieniu codziennego funkcjonowania osób zmagających się z łuszczycą.
W zwaiązku z powyższym poszukuję chętnych Osób cierpiących na to schorzenie, które wykazują zainteresowanie wypełnieniem kilku kwestionariuszy, z których uzyskane w sposób anonimowy dane będę mogła wykorzystać w mojej pracy i które przyczynią się w konsekwencji w praktyczny sposób do przygotowania programu psychologicznej pomocy Osobom chorym na łuszczycę. Kwestionariusze posiadają postać elektroniczną. Osoby zainteresowane ich wypełnieniem proszę o kontakt pod adresem lapnin@poczta.onet.pl
Jednocześnie pragnę poinformować, iż pod adresem www.stowarzyszenie.luszcz...towarzyskie.pdf znajduje się mój artykuł opracowany na podstawie części danych, jakie udało mi się uzyskać do tej pory.
Z góry bardzo dziękuję ipozdrawiam gorąco
Anna Lipińska-Olszewska
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum