Wysłany: Sro Gru 19, 2012 8:42 pm łuszczyca i przyłuszczyca
Czy łuszczyca i przyłuszczyca mogą się wykluczać u jednej osoby?
Obserwuję swoje zmienione chorobowo miejsca i ta plama na udzie znacznie różni się od skóry na moich łokciach. Zachowuje się inaczej, bardzo łatwo było mi wyleczyć to miejsce. Zaleczyłam, wyleczyłam i znikło. Z łuszczycą przecież tak nie ma.
Teraz na tym samym udzie wróciło z podwojona siła. Dodam, że to nastapiło przed zastosowaniem Daivobetu - sterydu. Naprawdę nie miałam już innego wyjścia! A więc to nie wina tego żelu
Czy to jest możliwe aby mieć na ciele łuszczyce i przyłuszczyce?
Na skórze głowy to już tragedia. Tam ogniska są znaczniej zaostrzone, skóra głowy mnie strasznie piecze i pierwszy raz w ciągu 5 lat czuję ból. Bolą mnie te miejsca gdzie mam tą chorobę na głowie. To jakiś koszmar... Mycie głowy to dla mnie okropieństwo nie mówiąc o spaniu
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Czw Gru 20, 2012 10:02 am
jest duze prawdopodobienstwo ze tak...ale od tego sa lekarze aby to potwierdzic.Jezeli masz zdiagnozowana łuszczyce to jak sądze nie bardzo bedzie im sie chciałao cokolwiek więcej diagnozowac.Na ciele moze wystepowac kilka odmian łuszczycy wiec i przyłuszczyca .
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum