witam! może to sie wydać dosyć kontrowersyjna metoda walki z łuszczycą, ale wiem z autopsji, że działa. od 6 r.ż. miałam łuszczyce, stosowałam wszystko co zalecali mi lekarze, raz do roku jeździłam do szpitala ale zawsze powracało aż do momentu kiedy zaczełam współżyć z moim mężem. Od trzech lat jestem "czysta", nie mam ani jednej plamki i jestem pewna, że to on mi pomógł. Wiem, że jest to dziwne, ale jeżeli ktoś nie może sobie poiradzic z tą okropną chorobą to może spróbować i tego.
pozdrawiam i życzę duuuuużo zdrówka
Wysłany: Wto Mar 17, 2009 9:11 pm
Sorki ale dziwne to troche, co całe ciało tym smarujesz - musi się nieźle napracować
Tak samo jak ludzie się moczem leczą
No może i pomaga nie wiem i nie chcę wiedzieć
jesli faktycznie sperma pomoc by mogla ..to ja oddaje sie w wasze rece jako staly jej dostawca...z dostawa do domu lub w domu:D:D:D:D:D..sadz e jednak z e to raczej psychika zadzialala niz to biale cudo:D:D:
Wysłany: Nie Kwi 26, 2009 4:07 pm Re: ja znam jeden sposob na walke z luszczyca
spih napisał/a:
ja zalatwiam sprawe piciem zioł,rewelacyjny sposob
Mam pytanie spih jakie te zioła pijesz i gdzie można je dostać ?? jeszcze tej metody nie próbowałem piłem tylko jakies alveo które miało być cudem na tą chorobę ale to lipa taka że nie polecam nikomu to wyrzucanie pieniędzy w błoto.
_________________ Walcz O To Co Ci Odebrano I Nie Pozwalaj Odebrać Sobie Więcej...
Wysłany: Pon Kwi 27, 2009 4:40 pm
Ziola dr.klimuszko na luszczyce mozna je nabyc mysle w prawie w kazdej zielarni a takze w aptece ale czy w kazdej tego niewiem,jezeli chodzi o mnie to dzialaja rewelka,zanim je zaczalem pic to nie sadzilem ze tak dobrze moga dzialac w zasadzie nic innego nie stosuje na ł. zadnych masci itd.mozna je takze zamowic w necie tylko te sa w saszetkach i niewiem jak dzialaja bo ich nie mialem ja zawsze mam takie luzem sypane i tylko takie pije.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum