Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Sro Maj 05, 2010 8:52 am Wołanie o pomoc czy oszustwo?!
Znalazłam na jednym forum taki interesujacy wpis dotyczący naszej(okazuje sie że ogólno -internetowej) Pani Krysia,zbierającej fundusze na leczenie syna:
Witam was wszystkich jestem członkiem Wielkopolskiego Stowarzyszenia Chorych na łuszczycę Wyjdź z Cienia
to jest informacja dla wszystkich nie tylko dla Pani Krysi
W Polsce nie można kupić prywatnie legalnie żadnego leku biologicznego lek ten jest dostępny tylko przez NFZ. tak ze nie dajcie się nabrać na jakieś zbiórki pieniędzy na leczenie bo to na pewno ściema . Chyba że Pani Krysia o tym nie wie i zbiera tak na wszelki wypadek może uda sie kupić. Nawet gdyby miała nie wiem z kosmosu ten lek to w żadnym polskim szpitalu go nie podadzą chyba że u sąsiada w garażu.
Pozdrawiam was wszystkich i nie dajcie się nabrać jak byście mieli jakieś pytania to zapraszam .
Wszystkie posty tej pani zniknęły z naszego forum dlatego stworzyłam nowy temat abyscie mogli sie zapoznac z realną strona prosby!Miłego dnia
No i wszystko jasne Ja się nie nabieram na takie rzeczy. Po pierwsze, żeby robić zbiórki na jakieś leczenia itp. to trzeba to robić poprzez fundacje. A tak to każdy wie, że w inny sposób zebrana kasa idzie do kieszeni osoby zbierającej - fizycznej. I nie wiadomo na co jest przeznaczana.
agatka12 [Usunięty]
Wysłany: Sro Mar 14, 2018 11:51 am
Witam ludzie rożnie szukają pomocy nie zawsze każdy wie ze musi być fundacja. Pamiętaj fundacja zabiera kilkanaście procent na swoje utrzymanie9procent zależy od statusu) Jedaka ja bym dokładnie sprawdziła bo teraz naciągaczy nie brakuje.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum